Gadgeturi de Crăciun pentru rețea wireless perfectă și autonomia prelungită a telefonului

Gadgeturi de Crăciun pentru rețea wireless perfectă și autonomia prelungită a telefonului

TP-Link recomandă câteva gadgeturi pentru acest Crăciun. E vorba de routere wireless, o baterie externă și extensiile Powerline de rețea prin rețeaua electrică.

cadouri mos nicolae playtech

TP-Link Archer C8 este un router wireless cu suport Wi-Fi 802.11ac, care oferă viteze totale de transfer a datelor de până la 1,75 Gbps. Astfel, utilizatorii pot beneficia de viteze de până la 1,3Gbps în banda de frecvență liberă de 5GHz și de până la 450Mbps în banda de frecvență de 2,4GHz. Procesorul dual-core de 800MHz încorporat în dispozitiv asigură performanțe îmbunătățite și stabilitate reţelei Wi-Fi, respectiv reţelei Ethernet, gestionând în mod eficient şi dispozitivele conectate la router prin intermediul celor două porturi USB.

Datorită amplificatoarelor de semnal de mare putere, celor trei antene externe şi a tehnologiei „beamforming”, noul router garantează viteze Wi-Fi îmbunătățite şi o rază de acoperire extinsă, fiind alegerea ideală pentru aplicațiile consumatoare de bandă, cum ar fi streaming-ul video HD și jocurile online. Archer C8 costă 600 de lei și este disponibil la eMAG.

Archer C8

Archer C20i e un router wireless dual band care se adresează celor care pun accent, pe lângă funcţionalitate, pe design-ul gadget-urilor. Cu viteza wireless de 43,3Mbps în banda de frecvență liberă de 5GHz și 300Mbps în banda de frecvență de 2.4GHz, TP-Link Archer C20i oferă flexibilitatea a două rețele dedicate și asigură cele mai bune performanțe wireless. Aplicațiile simple, precum trimiterea e-mailurilor sau navigarea pe Internet, pot folosi banda de frecvență de 2.4GHz, în timp ce aplicațiile care necesită bandă mare, precum jocurile online sau streaming-ul video HD, pot folosi banda de frecvență de 5GHz. Mai mult, toate aceste aplicaţii pot funcţiona simultan fără să apară blocaje sau întârzieri. Archer C20i costă aproape 182 de lei la PCGarage și 171 de lei la cel.ro.

tplink

TL-PB10400 e o bateria externă care să îți devină companionul ideal pentru orice vacanţă de iarnă, asigurând energia necesară funcționării continue a diferitelor dispozitive mobile. Este echipată cu două porturi USB (5V/2A și 5V/1A) şi are o capacitate de 10.400 mAh. TL-PB10400 dispune de protecții multiple la scurtcircuit, supratensiune, supracurent, supraîncărcare, supradescărcare și supraîncălzire, asigurănd încărcare în condiții de siguranță maximă și evitând astfel un posibil prejudiciu adus dispozitivelor conectate. Bateria externă costă aproximativ 130 de lei la eMAG.

TL-PB10400

M5360 este o soluţie 2în1: router wireless 3G combinat cu Powerbank. TP-Link M5360 poate fi folosit atât ca router 3G mobil, cât şi ca baterie pentru încărcarea dispozitivelor mobile. Datorită bateriei interne de 5.200mAh, modelul M5360 poate funcționa între 16 și 26 de ore în cazul rulării unor aplicații uzuale (navigare pe Internet, e-mail) și până la 16 – 17 ore pentru rularea de aplicații cu consum de bandă sporit (descărcare de fișiere mari sau streaming video). Pentru un plus de flexibilitate, dispozitivul poate fi reîncărcat prin cablu micro USB de la laptop, cu încărcător portabil sau folosind adaptorul inclus. M5360 costă 350 de lei și este disponibil la eMAG și la evoMAG.

M5360

TL-PA6010KIT oferă viteze de până la 600Mbps și este un kit de adaptoare Powerline, care asigură conexiunea la Internet în întreaga casă sau în întregul birou și transformă circuitele electrice existente într-o rețea de date de mare viteză, fără să fie nevoie de setări complicate şi de cabluri suplimentare. Cu ajutorul tehnologiei HomePlug AV, TL-PA6010 asigură utilizatorilor o conexiune stabilă, suportând viteze de până la 600Mbps pe o distanță de până la 300 de metri. Costă 330 de lei la eMAG și aproximativ 383 de lei la evoMAG.

TPLink-9366

Citește și: