29 sept. 2014 | 18:54

Force H este numele noilor headset-uri de gaming de la Gigabyte

ACTUALITATE
Force H este numele noilor headset-uri de gaming de la Gigabyte

Atunci când auzi numele de Gigabyte, la noi în țară, te gândești automat la plăci de bază, și probabil și la plăci grafice.

Gigabyte-Force-H

Căștile de gaming ar putea fi ultimul produs care îți vine în minte atunci când auzi brandul Gigabyte. Așa cum a arătat în ultimii doi ani, Gigabyte produce și comercializează cu succes și periferice pentru PC. Tastaturile și moușii ce poartă același nume sunt o dovadă a faptului că Gigabyte are o strategie și pentru segmentul de periferice. Cele mai recente produse anunțate sunt headset-urile de gaming, cu numele Force H.

Fiecare din modelele serie Force H a fost construit pentru un anume tip de utilizator. H7 și H5 sunt variantele flagship, ce oferă un surround 5.1 și respectiv 7.1, iar H3 și H3X dețin difuzoare cu magneți de tip neodymium de 50 mm care oferă un sunet clar și curat, cu un bass pe măsură și poziționare audio software pentru gamerii pasionați. H1 este un model wireless ce folosește tehnologia Bluetooth fiind ideal pentru cei care consideră firul un impediment.

Toate headset-urile beneficiază de un design plăcut, futuristic aș putea spune, sunt construite din materiale de bună calitate și dețin fiecare un microfon omnidirecțional, retractabil. H7 și H5 au controalele pe fir, iar H1, modelul wireless, direct pe cască. Force H3X va fi primul model lansat pe piață, iar acestuia îi vor urma și H7 ș H5, precum și varianta pe Bluetooth H1. Momentan nu se cunosc detalii despre prețul acestora.

Gigabyte-Force-H3X

Gigabyte-Force-H1