18 iul. 2014 | 16:00

Fonhandle, un alt proiect fără sens care ar putea avea succes

ACTUALITATE
Fonhandle, un alt proiect fără sens care ar putea avea succes

Cred că există cel puțin 1000 de idei de carcase pentru smartphone, însă nici una din ele nu mi s-a părut atât de incomodă precum Fonhandle.

Fonehandle 3

Probabil că numele, Fonhandle, deja sugerează ce element de funcționalitate vrea să adreseze această invenție. Este vorba desigur de un mâner, pentru iPhone, care adaugă un nou mod de a îți ține smartphone-ul, însă arată mai degrabă ca o spatulă… element care ar putea intra pe lista de funcționalități a acestui produs. Este desigur și ustensila de la care a plecat această… idee.

Fonehandle poate fi folosit pentru a îți ține telefonul, normal, chiar dacă probabil vei arăta destul de nostim. Îl poți folosi pentru selfie-uri, din nou te va face să arăți de râsul tuturor. Poți să îl folosești și pe plajă, așa, ca să îți înfigi telefonul în nisip. Cam atât, nu pot să mă mai gândesc la alte utilizări fără să ies din sfera bunul simț, cu toate că o astfel de unealtă de scărpinat pisica ar fi de folos pentru iubitorii de animale.

Proiectul este desigur pe Kickstarter, și are un target de 22.000 de dolari. Cam greu de atins, însă având în vedere că unii au strâns și 50.000 de dolari pentru o salată de cartofi

Fonehandle 2

Fonehandle 1