Fitbit ajunge și pe Windows Phone 8.1

, 29 Iul, 17:45

Fitbit

Aplicația Fitbit a fost introdusă de ieri în Windows Store și e disponibilă pentru cei care au actualizat telefoanele la Windows Phone 8.1 Are toate caracteristicile celor de pe iOS și Android, dar designul clasic al sistemului de oeprare de la Microsoft.

Aplicația are sincronizare automată cu Fitbit prin Bluetooth și se folosește de avantajele Windows Phone 8.1 pentru a introduce date în timp real pe ecranul principal. Tot ce va trebui să faceți e să lipiți aplicația pe ecranul principal.

Aplicația Fitbit are și statistici istorice și în timp real privind progresul nostru, numărul de pași sau calitatea alergării noastre. Aplicația integrează 350.000 de feluri de mâncare pentru a oferi și sfaturi nutriționale.

Fitbit pentru Windows Phone poate fi descărcat aici

Fitbit este liderul de piață în domeniul brățărilor de fitness și de sănătate. Are produse vândute în 46 de țări și a vândut 67% din brățările inteligente din Statele Unite anul trecut.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail