Facebook vă obligă să comunicaţi doar prin aplicaţia Messenger

, 29 Iul, 06:01

Deşi era evident că cei de la Facebook au investit destul de mult în aplicaţia lor de chat, se pare că

facebook-messenger-newUI

În urmă cu câteva luni au apărut primele zvonuri legate de viziunea celor de la Facebook pentru . Încă de atunci, era evident că nu veţi mai putea folosi prea mult aplicaţia Facebook de mobile pentru conversaţii.

Printr-un comunicat oficial, gigantul în reţele sociale a anunţat că pe parcursul următoarelor zile toată lumea va avea nevoie de Messenger pentru a se conversa cu prietenii. Regula se aplică tuturor utilizatorilor de iOS, Android şi Windows Phone. Aparent, această tranziţie este justificată prin faptul că feedback-ul din partea celor care folosesc deja Messenger este foarte bun.

În teorie, nimeni nu îşi doreşte două aplicaţii pentru a face ceva ce putea să facă folosind una singură. În practică, cei de la Facebook sunt de altă părere. Ca urmare ,,pentru a evita confuzia”, cei care trimit nu mai puţin de 12 miliarde de mesaje în fiecare zi pe Facebook nu au altă opţiune decât să-şi instaleze programelul de conversaţii din Apple AppStore, Google Play sau Windows Phone Store. Sunteţi încântaţi?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Pe telefonul meu nu functioneaza nici aplicatia facebook macar. Android-ul e prea vechi.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail