Facebook vă obligă să comunicaţi doar prin aplicaţia Messenger

Facebook vă obligă să comunicaţi doar prin aplicaţia Messenger

Deşi era evident că cei de la Facebook au investit destul de mult în aplicaţia lor de chat, se pare că

facebook-messenger-newUI

În urmă cu câteva luni au apărut primele zvonuri legate de viziunea celor de la Facebook pentru . Încă de atunci, era evident că nu veţi mai putea folosi prea mult aplicaţia Facebook de mobile pentru conversaţii.

Printr-un comunicat oficial, gigantul în reţele sociale a anunţat că pe parcursul următoarelor zile toată lumea va avea nevoie de Messenger pentru a se conversa cu prietenii. Regula se aplică tuturor utilizatorilor de iOS, Android şi Windows Phone. Aparent, această tranziţie este justificată prin faptul că feedback-ul din partea celor care folosesc deja Messenger este foarte bun.

În teorie, nimeni nu îşi doreşte două aplicaţii pentru a face ceva ce putea să facă folosind una singură. În practică, cei de la Facebook sunt de altă părere. Ca urmare ,,pentru a evita confuzia”, cei care trimit nu mai puţin de 12 miliarde de mesaje în fiecare zi pe Facebook nu au altă opţiune decât să-şi instaleze programelul de conversaţii din Apple AppStore, Google Play sau Windows Phone Store. Sunteţi încântaţi?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: