Facebook Messenger a sosit oficial pe Windows Phone

Facebook Messenger a sosit oficial pe Windows Phone

Unul dintre cele mai populare servicii de mesagerie instant, Facebook Messenger a sosit în sfârşit în Windows Phone Store.

Windows Phone Facebook Messenger oficial

Platforma de mobile a celor de la Microsoft reuşeşte cu paşi mici să fie un succes în piața de dispozitive mobile. Această performanţă se datorează în mare parte numărului din ce în ce mai mare de aplicaţii importante care poposesc în magazinul virtual al gigantului din Redmond. Cel mai recent intrat în această serie poartă numele de

Cu toate că vă puteţi conversa cu prietenii de pe Facebook folosind aplicaţia omonimă, noul Facebook Messenger vă ajută să vă ocupaţi de conversaţii fără a fi distrași de la această activitate. Versiunea de WP8, similară de altfel cu cea de iOS sau Android, încorporează toate elementele de design specifice lui Windows Phone. Având în vedere că este prima versiune a aplicației, va include o mare parte din funcţiile cu care v-aţi obişnuit, dar vor rămâne câteva elemente şi pentru iteraţiile viitoare ale aceleeaşi aplicaţii. Cu această versiune de Messenger veţi putea purta conversaţii în grup, veţi putea partaja fotografii realizate cu telefonul. În schimb, nu va veni cu Chat Heads şi nu va incorpora nici un element legat de apeluri cu voce sau mesagerie vocală.

facebook-messenger-windows-phone

Această lansare vine la doar câteva zile după anunţul de la MWC şi, chiar dacă nu este perfectă, vă ajută să comunicaţi cu prietenii într-un mod rapid şi fără distrageri, iar în final acesta e cel mai important aspect.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: