Facebook a decis să închidă câteva aplicații desktop

Facebook a decis să închidă câteva aplicații desktop

Facebook Messeger pentru Firefox şi aplicaţia dedicată nu vor mai exista începând cu 3 martie.

facebook_messenger_for_firefox

Cu mai puţin de o săptămână de preaviz, cei de la Facebook au decis să desfiinţeze poate singurele aplicații desktop care au existat vreodată sub brandul gigantului. Este vorba de extensia , ce-ţi integra serviciul de mesagerie în browser şi aplicaţia Facebook Messenger pentru Windows, care funcţiona de mult timp într-un mod similar cu Yahoo Messenger. Ambele aplicații desktop nu vor mai exista începând de luni, 3 martie. Pentru a crea un context acestei decizii, pentru Facebook Messenger din Firefox gigantul a eliminat deja orice referinţe pe paginile sale de suport. Link-urile directe către paginile din Help Center nu fac decât să deschidă pagini de eroare 404 – Page could not be found.

Deşi există un comunicat oficial care ne informează de această decizie, utilizatorii extensiei au întâmpinat în ultimele 24 ore avertismentul de mai sus atunci când au încercat să se autentifice. ,,Ne cerem scuze, dar nu mai putem să oferim suport pentru Facebook Messenger pentru Firefox şi va înceta să mai funcţioneze din 3 martie 2014. Apreciem cu adevărat că folosiţi Messenger pentru a vă contacta prietenii şi vrem să ne asigurăm că ştiţi că puteţi conversa în continuare şi vă puteţi vedea toate mesaje pe www.facebook.com.”

Personal, am utilizat Facebook Messenger doar de pe telefon sau din pagina web a reţelei sociale, motiv pentru care nu sunt neapărat afectat de această schimbare. Sunt însă curios dacă mutarea radicală descrisă mai sus are legătură cu achiziţia WhatsApp de acum o săptămână.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: