05 dec. 2014 | 10:24

Experienţa de utilizare a unui BlackBerry Classic într-un clip oficial [VIDEO]

ACTUALITATE
Experienţa de utilizare a unui BlackBerry Classic într-un clip oficial [VIDEO]

După ce ne pierdusem cu toţii încrederea în BlackBerry, compania canadiană s-a reinventat anul acesta prin BlackBerry Passport şi iminentul .

blackberry Classic-in-hand

A fost o perioadă foarte dificilă pentru cei de la BlackBerry, dar perioada de tranziţie se pare că a avut rezultate foarte bune din punctul de vedere al filozofiei din spatele unor noi produse. BlackBerry Classic este cel mai bun exemplu de produs revoluţionar ancorat straşnic în istoricul companiei.

La câteva luni după ce Passport s-a transformat subit într-un succes neaşteptat, canadienii speră să facă valuri cu cea mai echilibrată combinaţie dintre un şi toate particularităţile optimizate pentru panouri sensibile la atingere incorporate în BB10. Deoarece foarte mulţi şi-au pus întrebări legate de balansul între gesturi realizate pe ecran şi clasicul trackpad dintr-un BlackBerry, producătorul popularelor smartphone-uri, ca un răspuns la orice întrebare, tocmai a lansat clipul de mai jos.

Acesta ne înfăţişează cu precizie modul în care ne putem descurca în orice moment folosind, în funcţie de preferinţe, doar gesturile realizabile cu degetul pe ecran sau doar micuţul trackpad şi butoanele adiacente.

Clipul de câteva minute realizat de BlackBerry este foarte bine realizat şi editat, dar nu face decât să-mi confirme faptul faptul că investiţia producătorului nu s-a rezumat doar la într-o carcasă inspirată parcă din Bold 9700. Fiecare element din BlackBerry Classic pare bine închegat şi greu de înlocuit. Începând cu mijlocul lunii decembrie, ar trebui să puteţi cumpăra cel mai nou BlackBerry fără abonament sau vreo subvenţie la 450 de dolari.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele