BlackBerry Classic, reîntoarcerea la origini

, 30 Oct, 18:25

Vorbeam acum câteva zile despre companiile care refuză să meargă înainte și se tot leagă de trecut, BlackBerry este un nou exemplu, mai puțin pozitiv.

BlackBerry-Classic

Nu condamn viziunea lui BlackBerry și sunt sigur că circumstanțele sunt de așa natură încât se rezumă la dispozitivele pe care le știu foarte bine și la publicul care deja îndrăgesc produsele sale. În această ordine de idei, compania anunță un nou terminal, BlackBerry Classic, care este de fapt un BlackBerry clasic. Detalii despre dimensiunea ecranului sau autonomie nu au fost dezvăluite însă nu cred că ne poate surprinde ceva având în vedere că acest model este considerat unul mainstream ce deține încă o tastatură fizică. GSMArena spune că acest model ar avea un ecran de 720×720 pixeli la o diagonală de 3.46 inci, cameră foto de 8 Megapixeli și un procesor Qualcomm Dual-Core la 1.5 GHz.

Chiar dacă în 2013 compania a lansat modelul Q10, primul terminal al lor doar cu touchscreen ei nu au renunțat niciodată la telefoanele cu tastatură Qwerty. Din cele spuse de John Chen, CEO-ul companiei, noul Blackberry Classic va avea un ecran mai bun și va beneficia de toate funcțiile regăsite în sistemul de operare BB10. Dacă încearcă doar să spuraviețuiască strategia lor este una corectă și trebuie să fidelizeze în continuare puținii utilizatori care mai folosesc terminalele lor și eventual să încerce să convingă utilizatorii de Bold să mai încerce un model.

 

 

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail