Enermax Thormax GT, o carcasă pentru sisteme mari

Enermax Thormax GT, o carcasă pentru sisteme mari

Enermax a anunțat ultimul model de carcasă full-tower, Thormax GT sau Giant.

Enermax-Thormax-GT

Carcasa este imensă, și suportă o mare varietate de plăci de bază de la mini-ITX până la plăcile E-ATX sau cele cu suport pentru două procesoare fizice. Există spațiu pentru plăci grafice cu o lungime de 490 mm, 4 la număr. Pe partea de stocare există 4 lăcașuri de 5.25 inci, 5 lăcașuri de 3.5/2.5 inci și încă un suport de 2.5 inci în spatele plăcii de bază. Carcasa vine deja echipată cu două ventilatoare Enermax de culoare albastră cu un diametru de 180 mm și se mai pot instala încă 6 ventilatoare de 140 mm.

Enermax Thormax GT are suport pentru sisteme de răcire cu apă, la bază de 240 mm și în partea superioară de 360 mm. Nu există nici o îndoială că această carcasă poate susține și răci un sistem de top, fie el și cu două procesoare și 4 plăci grafice în SLI sau CrossfireX.

Panoul frontal vine echipat cu 2 porturi USB 3.0, 2 porturi USB 2.0 și un controller cu 5 poziții pentru ventilatoare. Partea laterală a carcasei are instalat un suport magnetic pentru căști și cea superioară o serie de mânere solide, special pentru acele momente când ai nevoie să manevrezi sistemul de 25 de kilograme. Așteptăm noi vești de la producător, referitoare la preț și disponibilitate.

Enermax-Thormax-GT-2

Enermax-Thormax-GT-1

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: