17 oct. 2014 | 13:48

Emisiunea PLAYTECH: Testăm rezistența telefoanelor ”indestructibile” și ochelarii de realitate virtuală făcuți de un român

ACTUALITATE
Emisiunea PLAYTECH: Testăm rezistența telefoanelor ”indestructibile” și ochelarii de realitate virtuală făcuți de un român

În ediția de duminică, 19 octombrie, la emisiunea PLAYTECH testăm cele mai dure telefoane de pe planetă. Ne cocoțăm în copaci, după care revenim în platou pentru o partidă de gaming intens cu frumoasa Laura Belecciu, de la emisiunea Calendarul zilei.

emisiunea playtech

Smartphone-urile nu sunt cunoscute drept cele mai rezistente dispozitive din lume. O simplă căzătură ne poate costa o grămadă de bani. Din fericire, pentru cei mai neîndemânatici sau pentru cei care lucrează în condiții de muncă extremă, există companii care produc telefoane foarte rezistente. Noi aducem două modele în emisiunea PLAYTECH și le trecem prin tot felul de teste de anduranță.

Belecciu

Tot duminica aceasta, de la ora 10.20, o veți putea vedea și pe superba Laura Belecciu. Vedeta Prima TV vine la noi pe platou pentru a-și demonstra abilitățile în cele mai tari jocuri cu bătăi ale momentului. Cum se descurcă? Lucian Popescu, prezentatorul emisiunii, pare să nu aibă nicio șansă de câștig!

Ne ștergem frunțile de sudoare și de rușinea înfrângerii pentru a face cunoștință cu o minte strălucită. Dragoș Ioan Coste este inventatorul primilor ochelari de realitate virtuală. Invenția lui ne-a lăsat cu gurile căscate!

Nu știți cum să mai pierdeți timpul în metrou? Nicio problemă! În rubrica Top Aplicații vă prezentăm o serie de programe care vă vor face diminețile mult mai plăcute.

Cele mai fierbinți știri ale săptămânii sunt dezbătute și vă ținem la curent cu cele mai recente lansări, după care, la rubrica Cinci lucruri despre, Lucian și expertul playtech.ro vorbesc despre camerele foto mirrorless.

Vă promitem mix-ul perfect de informație și entertainment. Haideți și voi! Duminică, la 10.20, la Prima TV!

Vedeți edițiile anterioare ale emisiunii aici:

Emisiunea PLAYTECH: Ducem camere video pe pista de curse și Andreea Raicu ne arată secretele ei

Emisiunea PLAYTECH: facem sport cu brățările de fitness și ascultăm muzică fără zgomot

PLAYTECH la Prima TV: Dăm PLAY tehnologiei și premiem cu iPhone 6 Plus

3Deva