Elemoon – o nouă brăţară inteligentă pentru pasionaţii de modă

Elemoon – o nouă brăţară inteligentă pentru pasionaţii de modă

Tot mai multe gadgeturi inteligente se adresează , iar Elemoon ultimul dintre acestea

elemoon elebanner

Un pentru un accesoriu purtabil inteligent are toate şansele să-şi atingă pragul de finanţare de 100.000 de dolari pe Kickstarter. La această oră a ajuns la 60.000 de dolari cu 38 de zile până la expirarea termenului.

Dacă ne-am obişnuit deja cu ideea că în viitorul foarte apropiat vom vedea tot mai mulţi utilizatori de ceasuri inteligente şi ochelari smart, avem toate motivele să credem că va creşte şi rata de adopţie a brăţărilor inteligente. Unul dintre puţinele gadgeturi de acest gen, Elemoon pare să se adreseze celor care pun preţ pe trendurile din modă. Nu de alta, dar brăţara din imagine este capabilă să se coloreze în funcţie de vestimentaţia pe care aţi ales-o pentru un anumit eveniment.

elemoon_product_shot

Este suficient să faceţi o poză cu rochia sau costumul pe care urmează să le purtaţi, şi, printr-o bandă de LED-uri multicolore, Elemoon se adaptează situaţiei. Mai mult decât atât, aceleaşi LED-uri, aprinse sub formă de icoane, vor fi folosite pentru a vă afişa notificări preluate în timp real de la telefon. Dacă ştergeţi cu degetul suprafaţa brăţării veţi putea activa un sistem de alertă pentru a vă găsi rapid smartphone-ul în împrejurimi.

Elemoon va fi disponibilă în mai multe culori, primele variante plecând de la un finisaj auriu sau argintiu. Deşi aceste variante se adresează în mod evident doamnelor şi domnişoarelor, dezvoltatorul ei promite să lanseze şi o versiune un pic mai masculină.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: