Creatorul Photoshop vrea să domine Android și cumpără un concurent – Aviary

Creatorul Photoshop vrea să domine Android și cumpără un concurent - Aviary

După lungi tratative, cei de la Adobe au achiziţionat platforma de editare foto pentru o sumă de bani ce a rămas secretă.

Aviary-Photo-Editor adobe

Aviary este foarte probabil să fie o companie care nu vă spune nimic. Cu toate acestea, SDK-ul şi filtrele create de echipa din spatele acestui brand sunt folosite de un număr foarte mare de pentru editare foto. De la începuturile sale, Aviary a înregistrat peste 100 de milioane de download-uri. Acum, tocmai s-a confirmat achiziţia sa de către Adobe, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori globali de software cu produse tip Photoshop, Premiere sau Illustrator în portofoliu.

De cele mai multe ori, achiziţia unei companii de software are repercusiuni neplăcute pentru utilizatorii serviciilor sale. Din fericire, nu este cazul aici. Echipa din spatele Aviary va continua să ofere suport dezvoltatorilor care folosesc SDK-ul omonim. Mai mult decât atât, a fost deja promis un update de funcţionalitate.

,,Pe lângă faptul că nu vor exista nici un fel de probleme în comunitatea de dezvoltatori Aviary sau printre utilizatorii aplicaţiilor lor, am planificat să adăugăm componente adiţionale şi servicii noi pe care dezvoltatorii să le poată incorpora – precum accesul la tehnologia Photoshop, abilitatea de a salva creaţiile în Creative Cloud în formate de fişiere Adobe şi posibilitatea de interconectare a creativităţii între dispozitive folosind Creative SDK.

În teorie, lucrurile sună promiţător. Rămâne acum să aşteptăm câteva luni pentru a vedea dacă atitudinea celor de la Adobe vizavi de noua lor companie se va menţine aceeaşi sau se va schimba radical.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: