DekaVita 7 transformă un PS Vita TV într-o consolă portabilă masivă

DekaVita 7 transformă un PS Vita TV într-o consolă portabilă masivă

Cei care vor face o investiţie infimă într-un , se vor bucura să afle că-l pot transforma într-o consolă portabilă printr-un gadget intitulat DekaVita 7.

dekavita 7 PlayStation Vita TV

Dacă nu era evident din imaginea de mai sus, ilustrată este o consolă de gaming, fie ea şi una semi-portabilă. Principiul de funcţionare este destul de apropiat de cel al gamepad-urilor extensibile, gen Moga, în interiorul cărora vă strecuraţi smartphone-ul. De această dată însă, partea de procesare este asigurată de o consolă de gaming autentică, sub forma recent lansatului Vita TV.

DekaVita 7 este înfăţişat ca o consolă portabilă de gaming, o alternativă pentru destul de popularul PlayStation Vita. Cu alte cuvinte, este foarte bine ancorat în ecosistemul de jocuri Sony şi are o relaţie specială cu PlayStation 4, dacă aveţi o astfel de consolă în casă. Aparatul ilustrat mai sus este produsul celor de la Gametech şi are un mod de funcţionare destul de simplu. Portul HDMI şi conectorul de curent al sunt folosite pentru fixare în dock-ul de plastic negru. În acelaşi timp, este realizată o conexiune pentru partea de controale, iar întreaga aventură este ilustrată pe un panou IPS cu diagonala de 7 inci. Ca şi reper de dimensiune, este destul de apropiat de Gamepad-ul de Wii U, deşi, spre deosebire de acesta, nu are un touchscreen în construcţie.

Disponibil din primăvara viitoare, DekaVita 7 va costa aproximativ 230 de dolari după conversie. În cazul în care vă număraţi printre cei care au înregistrat o promisiune de plată printr-o precomandă, preţul final de achiziţie va fi redus cu 40 de dolari. Pentru mai multe informaţii sau pentru a vă înscrie pe lista de precomenzi, accesaţi pagina producătorului.