De pe Windows Phone, Microsoft şi-a portat cele mai importante aplicaţii pe iOS şi Android

De pe Windows Phone, Microsoft şi-a portat cele mai importante aplicaţii pe iOS şi Android

Printr-o mişcare de trupe neobişnuită, cei de la Microsoft au decis să-şi aducă pe iOS şi Android cele importante aplicaţii proprietare de pe .

MSN Apps iOS Android

Dacă mai exista vreun dubiu legat de faptul că cei de la Microsoft pot fi imuni la popularitatea iOS şi Android, acesta a fost spulberat astăzi.

Începând de astăzi, o serie de aplicaţii care au făcut valuri pe Windows Phone, sunt disponibile tuturor utilizatorilor de smartphone, indiferent dacă folosesc un iPhone sau un Android. Respectiva listă include titluri precum MSN News, , Health & Fitness, Sports şi Weather. Ca un mic detaliu, toate acestea au fost reinventate de curând şi au trecut printr-un proces de rebranding, context în care, cuvântul Microsoft din titlu a fost înlocuit cu MSN. Mai mult decât atât, pentru a fi siguri că nu au ratat vreo platformă, aceleaşi progrămele vor fi disponibile şi în Amazon App Store pentru tabletele Kindle Fire şi telefoanele Fire Phone.

Această lansare are loc după câteva luni de exclusivitate, timp în care, respectivele aplicaţii au putut fi experimentate doar pe sisteme cu Windows şi telefoane cu Windows Phone. În contextul în care aceleaşi aplicaţii au fost folosite pentru a demonstra practic beneficiile platformei Microsoft pentru mobile, decizia gigantului din Redmond este cel puţin neobişnuită. Includerea suportului pentru Apple HealthKit în aplicaţia MSN Health & Fitness este încă o dovadă a efortului investit de Microsoft în această tranziţie aparent nevinovată. Astfel, orice caracteristică a efortului vostru fizic este sincronizată cu centrul de activităţi creat de Apple.

Pentru acest eveniment, manifestat prin introducerea a cinci aplicaţii noi în Google Play şi Apple App Store, compania condusă de Satya Nadella şi-a respectat o promisiune dintre cele mai multe recente, aceea că respectivele programe vor putea fi utilizate înainte de finele lui 2014 pe orice gadget. Aplicaţiile înşirate mai sus vor introduce pe iOS un mod interesant pentru a face colecţie de reţete, o sursă de ştiri de încredere, informaţii actualizate pentru vremea probabilă sau statistici sportive dacă aveţi o sensibilitate pentru pariuri sportive.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: