De ce Assassin’s Creed nu are jucători de sex feminin? [VIDEO]

De ce Assassin's Creed nu are jucători de sex feminin? [VIDEO]

Creatorii jocului “Assassin’s Creed” nu vor introduce personaje feminine în joc, pentru că acest lucru ar dubla munca pe care o au programatorii de la Ubisoft.

Screen Shot 2014-06-11 at 13.38.02

Directorul tehnic de la Ubisoft a vorbit cu cei de la VideoGamer și a spus că femeile asasin nu vor fi pe lista de creație a companiei, pentru că au fost eliminate ca parte a eficientizării muncă.

“Un caracter feminin ar însemna să refaci animația cu totul. Nu e problemă de filosofie sau alegere”, a spus James Therien. Practic, au spus cei de la Ubisoft, un caracter feminin ar necesita 8.000 de animații noi pe o nouă structură scheletică.

Ultimul joc din serie, “Assassin’s Creed: Unity” e plasat în timpul Revoluției Franceze și permite jucătorilor să participe la misiuni co-op de patru jucători.

Ubisoft a folosit protagoniste feminine în 2012, la sequel-ul Liberation. Atunci personajul era numit Aveline de Grandpre. Fanii companiei au râs de data aceasta, când au citit afirmațiile companiei despre dificultatea de a construi scheletul digital al unui personaj de sex feminin.

“Ce, sunt păianjeni în structura osoasă a unei femei?”, a spus un comentator pe Twitter.

Trailerul seriei poate fi văzut mai jos. 

Citește și: