Cum să deschizi link-urile din newsfeed în browser și nu în aplicația de Facebook, pe Android

Cum să deschizi link-urile din newsfeed în browser și nu în aplicația de Facebook, pe Android

Aplicația de Facebook pentru Android a primit o actualizare care o apropie mai tare de versiunea de iOS. Nu toată lumea e mulțumită de acest lucru.

10735967_804347462937329_1372614242_n (1)

Mai exact, posesorii de smartphone-uri cu Android vor observa că link-urile pe care ei le deschid din newsfeed sunt afișate într-un browser propriu aplicației de Facebook și nu în browserele obișnuite.

Ideea nu este una neapărat rea, iar utilizatorii de iPhone se bucură de ea de ceva timp. Totuși, problema cea mai mare cu broser-ul Facebook este lipsa de funcționalități de care dispune în mod obișnuit un alt browser.

Mai există și problema vitezei de încărcare, dar și problema optimizării. De exemplu, s-ar putea ca un site care funcționează perfect în Chrome să arate ciudat în browserul de Facebook.

Din fericire, cei care vor ca link-urile să se deschidă în browserele proprii o pot face, însă vor trebui să treacă printr-o serie de setări.

În primul rând, trebuie să intrați în meniul de setări, din colțul din dreapta-sus. Apoi parcurgeți lista până ajungeți la opțiunea ”App Settings”.

În meniul deschis veți găsi opțiunea ”Always open links with external browser”. Bifați și ieșiți din setări. Din acest moment, toate link-urile vor fi deschise în browser-ul preferat de voi. 

facebook browser

Citește și: