Cum arată un un prototip de smartwatch Google şi Motorola?

Cum arată un un prototip de smartwatch Google şi Motorola?

Chiar dacă ne aşteptăm în fiecare secundă să fim inundaţi cu noi modele de ceasuri inteligente, este prima oară când vedem un smartwatch şi Motorola.

motorola-2013-smartwatch-prototype gem

Ca de fiecare dată când realizăm o ştire în jurul unei imagini de origine îndoielnică, trebuie să o priviţi cu reticenţă deosebită. Dacă sunteţi dispuşi să treceţi peste acest detaliu insignifiant, în imaginea de mai sus avem un posibil prototip de smartwatch rezultat din colaborare Google şi Motorola. Aceasta a fost postată pentru prima oară de cei de la Android Police şi tot ei afirmă că înfăţişează un prototip din 2013 care, în etapa de dezvoltare, purta numele de Gem. Aparent, dacă ar fi ajuns vreodată în stadiu de producţie în masă, ar fi trebui să fie primul dispozitiv oficial de tip smartwatch Google realizat de Motorola.

Ca funcţionalitate, include atât comenzi vocale, cât şi elemente de monitorizare a efortului fizic. Pentru sporirea autonomiei, o funcţie din meniu intitulată 3Bit Mode ar trebui să reducă brusc paleta culorilor afişate pe ecran. Momentan, este nesigur dacă un astfel de dispozitiv va ajunge pe piaţă, iar achiziţia diviziei de telefoane Motorola de către cu siguranţă nu a ajutat.

Chiar dacă nu vom vedea acest gadget în magazine, reuşeşte să ne ofere o viziune de ansamblu asupra direcţiei pe care o urmează Google în dezvoltarea unui ceas inteligent.

Citește și: