Cum a ajuns iPhone 6 să aibă un ecran de peste 5 inci?

Cum a ajuns iPhone 6 să aibă un ecran de peste 5 inci?

Numărul speculaţiilor legate de nu pare să se oprească prea curând, iar acum aducem în ecuaţie noi posibile informaţii.

schema-iphone-6

Dacă ne luăm după formatul de anul trecut, în care Apple a lansat , nu este deloc exclus să vedem anul acesta aceeaşi idee aplicată la capitolul lansări de produse. După iPhone 5S şi iPhone 5c, anul acesta seria de iPhone 6 va include două modele complet diferite ca şi display sau performanţe.

Prima mostră de informaţii tehnologice despre următorul sau următoarele iPhone-uri provine de la o sursă chinezească, doar ca în final să ajungă pe Nowhereelse.fr. Imaginea de mai sus pare să curpindă o schemă pentru spatele unui iPhone 6. Aceasta are o lungime şi o lăţimea de 150 x 85 milimetri, valori ce se transpun într-o diagonală de 5 inci.

Cea de a doua informaţie ce ar putea să aibă legătură cu un ipotetic viitor iPhone provine de la producătorul Japan Display. Această companie tocmai a anunţat disponibilitatea şi începerea producerii în masă pentru un panou de 5,5 inci cu o rezoluţie nativă QHD – 2560 x 1440. Cifra respectivă nu ne spune nimic despre cele de-al doilea iPhone ce ar putea fi lansat de Apple şi nici nu avem siguranţa că Japan Display nu va vinde modelul de ecran către o altă companie. În principiu, acest producător are multe contracte active pentru distribuţia de panouri, dar cineva este de părere că ar fi dedicat noului telefon ieşi din Cupertino.

Voi vă aşteptaţi anul acesta să vedeţi unul sau două iPhone-uri ieşite din laboratoarele de cercetare şi dezvoltare ale lui Tim Cook? Părerea mea este că, indiferent de lansare, Apple va reuşi să ne uimească anul acesta printr-un smartphone de invidiat.

Japan Display qhd 5.5 inch screen

Citește și: