Un nou set de specificaţii posibile iPhone 6 ajunge pe internet

Un nou set de specificaţii posibile iPhone 6 ajunge pe internet

Cu aproximativ şase luni până la , cei de la Apple continuă să nu ofere nici un fel de informaţii despre smartphone.

apple iphone_6_concept

Deşi ne-am obişnuit să percepem zvonurile despre noul ca pe un zgomot de fundal ce se repetă la intervale regulate de timp, câteodată mai avem parte şi de excepţii de la regulă. Acele excepţii se manifestă prin detalii provenite de la o sursă care şi-a câştigat încrederea în trecut prin câteva zvonuri care s-au materializat deja. În acest caz particular este vorba de Sonny Dickson, un blogger australian care anul trecut s-a numărat printre primii internauţi ce au postat pe internet imagini cu iPhone-ul 5C, exact aşa cum a fost lansat ulterior de Apple.

Pe lângă un ecran mai mare, care a devenit o obsesie la ora actuală generată de producători precum Samsung, LG sau HTC, iPhone 6 va include un set impresionant de senzori. Pentru a se alinia trendului de monitorizare a activităţii pe care o întreprindem, terminalul va include senzori individuali de temperatură, presiune atmosferică şi umiditate. Noul iPhone se va încadra într-o carcasă de doar 5,58 milimetri grosime.

Display-ul folosit va reprezenta un salt semnificativ la capitolul densitate de pixeli. Cu numele Ultra Retina, în loc de 326 ppi în cazul iPhone 5S, iPhone 6 va avea 389 ppi. Dacă sunteţi curioşi, panoul folosit într-un Galaxy S5, de exemplu, are o valoare mult mai generoasă de 432 ppi. Partea de procesare va fi asigurată de un SoC realizat in-house de gigantul din Cupertino cu numele de A8. Acesta din urmă va fi tactat la 2,6 GHz.

Fără a lăsa la o parte o doză generoasă de scepticism, detaliile de mai sus nu trebuie trecute cu vederea. În definitiv, asta e tot ce avem momentan despre noul telefon Apple.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: