Cum ajungi să rulezi Windows 98 pe un iPhone 6 Plus?

Cum ajungi să rulezi Windows 98 pe un iPhone 6 Plus?

După ce am văzut primele dovezi că se poate instala , acum vedem câteva imagini cu un Windows 98 instalat pe un iPhone 6 Plus.

windows-98-iphone-6-plus-1

Ideea de modding şi hacking capătă noi conotaţii în momentul în care combini un gadget modern cu un care mai are puţin şi împlineşte 20 de ani de existenţă.

Înainte de a ne entuziasma, trebuie să avem în vedere un lucru. Nu ştim cu siguranţă dacă acest gadget din imaginile alăturate este sau nu un iPhone 6 Plus. Poate la fel de bine să fie o clonă ieftină pe care o găsiţi în orice colţ al Chinei. Dacă ne uităm însă atent la curbura display-ului pe marginea telefonului, am fi totuşi tentaţi să credem că realizatorul capturilor nu vrea să ne mintă.

windows-98-iphone-6-plus-6

Partea tristă este că nu putem vedea e un tutorial sau un clip video pentru a înţelege mai bine dacă este vorba de un emulator sau o versiune reală de Windows 98 instalată de la zero printr-un număr infinit de artificii. În final, rezultatul pare destul de plauzibil şi asta cred că e cel mai important. Meniurile par veritabile şi se vede destul de clar că nu este vorba de nişte capturi de ecran inserate prin Photoshop pe un iPhone 6 Plus.

Având în vedere puterea de procesare a unui smartphone modern în comparaţie cu configuraţia unui PC de pe vremea când Windows 98 era la modă, un lucru este sigur: bătrânul sistem de operare ar trebui să se mişte impecabil.

windows-98-iphone-6-plus-2

Citește și: