Ai purta un Samsung Gear Live cu Windows 95? [VIDEO]

Ai purta un Samsung Gear Live cu Windows 95? [VIDEO]

S-ar părea că ceasurile inteligente au o putere de procesare suficient de mare încât să ruleze un sistem de operare pentru desktop, chiar dacă e vorba despre unul de acum 19 ani, adică Windows 95.

Windows-95-eno

Ceasurile cu Android Wear au specificații tehnice similare cu cele ale unor smartphone-uri vârf de gamă de acum câțiva ani.

Un tânăr a profitat de acest lucru și a instalat, pe un ceas inteligent Samsung Gear Live, sistemul de operare Windows 95.

Gadgetul celor de la Samsung este dotat cu un procesor de 1,2Ghz și o memorie RAM de 512MB. Spațiul de sotcare este de 4GB, suficient pentru cerințele sistemului de operare Microsoft.

Corbin Davenport a publicat, pe canalul său de Youtube, un clip video în care demonstrează experiența Windows 95 pe un ceas.

Rezultatul? Sistemul se mișcă greoi, dar se mișcă. Totuși, când Davenport încearcă să deschidă un program, dispozitivul rămâne fără RAM și se resetează.

Davenport a mai demonstrat și că ceasul Gear Live poate rula jocuri precum Minecraft sau Doom. Întrebarea rămâne, totuși. Tu ai purta un smartwatch cu Windows 95?