22 nov. 2014 | 09:52

O tabletă iPad Air 2 placată cu aur de 24 karate e un moft foarte costisitor

ACTUALITATE
O tabletă iPad Air 2 placată cu aur de 24 karate e un moft foarte costisitor

Există un placat cu aur de 24 de karate pentru cei care nu sunt mulțumiți de versiunea gold de la Apple.

iPad Air 2 placat cu Aur

Ca în fiecare an, cei de la . Cea mai atrăgătoare dintre acestea poartă numele de iPad Air 2 şi este disponibilă pentru achiziţie în trei variaţii de culoare şi trei capacităţi de stocare. Astfel, puteţi opta pentru Space Grey, Silver şi Gold.

Deşi cele mai noi tablete din Cupertino nu sunt nici pe departe ieftine, pentru cei care vor să investească şi mai mult într-o astfel de creaţie vor exista întotdeauna iPad-urile personalizate de terţi cu metale preţioase şi diverse pietre scumpe. Printr-o astfel de achiziţie, un produs exclusivist devine brusc mult mai inaccesibil pentru cei mai mulţi dintre noi.

Acestea fiind spuse, un bijutier cu numele de Karalux, localizat în Vietnam vă oferă posibilitatea să cumpăraţi un iPad Air 2 placat cu aur de cea mai bună calitate. În mod evident, un astfel de upgrade aproape că dublează preţul tabletei. Un iPad Air 2 de 16GB modificat în acest fel costă 1.174 de dolari, în timp ce saltul la 64 de GB vă va costa 1315 dolari. Cea mai extravagantă variantă constă în modelul cu o capacitate de 128GB. Acesta din urmă va avea un preţ de 1.644 dolari.

Ca un bonus, dacă investiţi o astfel de sumă mare într-un iPad până la sfârşitul lunii noiembrie, veţi primi la alegere un ac de gravată placat cu aur sau o brichetă Zippo ce a beneficiat de acelaşi tratament cu auriu.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele