Creatorii Driverclub se revanșează pentru lansarea cu probleme printr-un DLC gratuit

Creatorii Driverclub se revanșează pentru lansarea cu probleme printr-un DLC gratuit

Pentru că au întâmpinat multe probleme cei care s-au grăbit să se joace noul pe console, creatorii jocului au decis să ofere gratuit un DLC.

driveclub-ps4

În ultima vreme am avut parte de tot mai multe lansări cu probleme majore. , Assassin’s Creed Unity şi Driverclub sunt doar câteva exemple de jocuri care au frustrat utilizatorii. Din fericire, unii dezvoltatori îşi recunosc greşelile şi, nu numai că îşi cer scuze într-un mod oficial, dar fac şi gesturi frumoase.

În cazul Driverclub de exemplu, după ce că lansarea jocului de la Evolution Studios a întârziat aproape un an, foarte mulţi gameri nu au putut profita de componenta online a titlului. Nu a trecut mult timp de la lansarea de pe 7 octombrie 2014 până când serverele au picat şi au ieşit la iveală mai multe bug-uri offline şi online din Driverclub.

Ca urmare a situaţiei neplăcute cauzate jucătorilor, primul DLC pentru acest titlu va fi disponibil în mod gratuit pentru toţi cei care au cumpărat jocul. Astfel, după 25 noiembrie veţi avea acces la un amalgam de conţinut premium pentru care, în condiţii normale, aţi plăti o sumă destul de generoasă. Incluse vor fi două pachete de conţinut cu numele de Ignition Expansion Pack şi Photo-Finish Tour Pack. Acestea vor include cinci cărţi noi, 22 de evenimente, 10 trofee şi zece obiecte in-game de care veţi putea profita online sau ofline.

Cei care au achiziţionat deja un Season Pass pentru Driverclub, vor primi în plus patru pachete noi de conţinut ce vor fi lansate până în luna iulie 2015. În total, cu respectivul Season Pass veţi avea acces la 38 de maşini noi, 176 de evenimente şi 80 de upgrade-uri. Pe lângă conţinutul nou care va fi disponibil de la sfârşitul lunii, săptămâna aceasta va fi lansat şi un patch care ar trebui să remedieze un amalgam de probleme cu popularul joc. În plus, acelaşi update va include trei hărţi noi Ydepalli din India, Wester Ross din Scoţia şi Los Pelambres din Chile.

Citește și: