30 apr. 2014 | 16:30

DriveClub are acum o dată de lansare oficială pentru PlayStation 4

ACTUALITATE
DriveClub are acum o dată de lansare oficială pentru PlayStation 4

World Wide Studios a anunțat data de lansare pentru DriveClub ca fiind pe 7 octombrie 2014, pe platforma celor de la Sony, PlayStation 4.

DRIVERCLUB

Evolution Studios este pe altă parte dezvoltatorul jocului, care confirmă și el această dată de lansare pentru 7 octombrie 2014. Jocul era așteptat să ajungă mai devreme pe piață, însă datorită unor probleme lansarea a fost amânată pentru câteva luni.

”Am planificat ca jocul să fie gata la începutul anului 2014 și ne-am ambiționat să creem un joc de curse cu adevărat inovator, conectat complet din punct de vedere social. Problema cu faptul că suntem ambițioși este să acceptăm că vom avea parte de provocări de-a lungul drumului. Ce oferă DriveClub nu a fost realizat anterior în această categorie, și, din acest motiv, echipa avea nevoie de mai mult timp pentru a vă oferi jocul așteptat. ” a declarat Shuhei Yoshida, președinte al SCE Worldwide Studios.

Din trailerul de mai jos, jocul pare să fie o reușită, însă acest lucru nu îl vom putea confirma decât la momentul lansării, când vom avea și ocazia să îl și jucăm. Desigur, nu este exclus ca data de lansare să mai fie împinsă puțin până în decembrie, producătorii admițând că mai sunt niște probleme cu jocul, din punct de vedere al graficii, care durează ceva mai mult pentru a fi rezolvate.