Confide te ajută să trimiţi mesaje text ce se evaporă în câteva secunde

, 12 Ian, 12:20

Pentru că are o bază de utilizatori incredibilă, printr-o funcţionalitate similară pentru poze, cineva a creat aplicaţia Confide pentru text.

Aplicatia confide phone

Deoarece nu este deloc exclus să îţi doreşti să trimiţi un mesaj personal pe care să-l citească doar destinatarul şi care să nu lase nici un fel de urme, pentru că , a fost inventat Confide. Această aplicaţie de iOS, pe care o puteţi descărca gratuit din AppStore, este rezultatul minţii creative a lui Jon Brod, un fost director din cadrul AOL. Aparent, acesta a creat progrămelul din imaginea de mai sus deoarece şi-a dat seama că şi l-ar fi dorit în trecutul său corporatist.

confide itunes app

Similar cu comportamentul SnapChat, tot ce trimiteţi prin Confide nu se salvează permanent pe telefon. Cel puţin momentan, suportă doar transmisiunea de mesaje text. Dacă ar fi să-i credem pe dezvoltatori, mesajele nu sunt salvate pe serverele companiei, deoarece traficul de date se realizează exclusiv între emiţătorul şi receptorul respectivelor informaţii. Pentru că moartea utilităţii acestor aplicaţii constă în captura de ecran pe care o poate realiza oricine pe un iDevice, merită lăudat modul creativ prin care, în cazul Confide, o captură de ecran nu va imortaliza textul în cauză. La fiecare moment, doar câteva cuvinte sunt vizibile, în timp ce marea majoritate a mesajului recepţionat va fi ascuns de nişte benzi portocali peste care trebuie să mişcaţi degetul pentru a le transforma în text.

Dacă eraţi în pană de mijloace tehnologice prin care să vă vorbiţi de bine prietenii, rudele şi colegii, pentru un moment, Confide s-ar putea să reprezinte cea mai eficientă soluţie.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail