CONCURS: Cum să gonești după HTC One (M8) și să-l prinzi

CONCURS: Cum să gonești după HTC One (M8) și să-l prinzi

De câte ori nu ai citit știri pe playtech.ro despre telefoane de aur, foarte valoroase, și nu ți-ai dorit și tu unul? Ei bine, acum ai ocazia să obții un HTC One (M8) Precious Gold.

COSMOTE România și HTC organizează un concurs pentru HTC One (M8) Precious Gold în valoare de 2.700 de euro (scump, dom’le, scump!) și pentru cinci HTC One (M8)  Gunmetal Grey. Pe Goana după Aur startul s-a dat de marți și ține până pe 12 august.

HTC One M8 gold

Nu vei avea ocazia prea des să primești un telefon din aur, mai ales că varianta “gold”, la propriu, a lui HTC One (M8) abia ce a ajuns la operatorii din bogata Arabie Saudită.

Cum poți să te înscrii?

Concursul se desfășoară pe pagina goana-dupa-aur.cosmote.ro, iar premiile, așa cum am mai spus, au “pe copertă” un prețios  HTC One (M8) Precious Gold. Pot fi câștigate și cinci telefoane HTC One (M8) Gunmetal Grey, tricouri și șepci. Așadar, norocosul nu va fi unul singur! Concursul sună bine, nu-i așa?

Simpla completare a formularului de pe site, fără vreo achiziție în prealabil de pe site-ul COSMOTE, vă poate aduce tricouri și șepci.

Dar partea interesantă vine abia după ce cumperi ceva de pe cosmote.ro, oricât de mare, oricât de mic. Ai cumpărat, ai introdus codul de achiziție și ai intrat în concursul pentru câstigarea a cinci telefoane HTC One (M8) Gunmetal Grey, poate cel mai frumos terminal din ultima perioadă.

Dacă vrei să ieși în evidență cu adevărat, poți câștiga un telefon din aur. Cum? Cumperi un smartphone HTC sau pur și simplu accesorii pentru HTC-ul pe care deja îl ai, de pe cosmote.ro, introduci codul de achiziție și intri automat în cursa pentru un HTC One (M8) Precious Gold.

Dacă nu ai încă un cod la momentul înscrierii, nu-i nimic, până la finalul campaniei cumpără ceva de pe cosmote.ro și revino pe site-ul Goana după Aur să completezi codul în site.

Ar fi bine să afli cât mai multe despre acest telefon de la HTC, pentru că, da, este impresionant. Aici este review-ul playtech.ro.

Dacă vrei și o a doua părere, review-ul Tech Adevărul, primul apărut în țară, poate fi citit aici

Mai e ceva de spus? A, da! SUCCES!

HTC One (M8)

Citește și: