30 mai 2014 | 12:15

Comparaţie grafică Watch Dogs: pe ce se vede mai bine? [VIDEO]

ACTUALITATE
Comparaţie grafică Watch Dogs: pe ce se vede mai bine? [VIDEO]

La scurt timp după ce a devenit jocul cu cele mai mari vânzări globale în primele 24 de ore pentru , Watch Dogs primeşte o comparaţie grafică.

watchdogs_limted edition

Ca platformă, merge pe orice şi arată impresionant. Doar în ceea ce priveşte PC-ul, dacă nu aveţi o configuraţie hardware decentă, riscaţi să nu-l jucaţi în condiţii optime. Vizavi de sesiuni de gaming fără probleme, atât de mulţi internauţi s-au îngrămădit să intre pe uPlay în ultimele zile, platforma similară cu Steam a celor de la Ubisoft, încât nu toată lumea care şi-a cumpărat titlul în mod oficial îl poate juca pe internet, cel puţin momentan.

Trecând însă pe acest detaliu, foarte mulţi s-au întrebat pe ce platformă se vede Watch Dogs cel mai bine. Având în vedere că este dezvoltat de un studio important şi este menit să atragă un public cât mai numeros, mulţi dintre voi au aşteptat cu nerăbdare un test comparativ precum cel de mai jos. Aşa puteţi vedea în câteva minute, nivelul detaliilor din Watch Dogs pentru PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 şi Xbox One. Pentru că PC-ul este singurul la care se pot modifica detaliile grafice, s-a optat pentru profilul Ultra, care duce orice parametru la maxim, în speranţa obţinerii celor mai bune rezultate.

Câştigătorul este unul mai evident decât v-aţi aştepta. Pe consolele next gen, jocul arată mult mai bine, fără ca texturile să aibă neapărat mai multe poligoane. Această realitate se datorează efectelor de iluminare randate mai spectaculos şi detaliilor care par mai convingătoare datorită puterii de procesare sporite. Si pe PS3 sau Xbox 360 jocul arată impresionant şi se mişcă bine, doar că nu la fel de bine ca pe un PS4, de exemplu..

Merită atrasă atenţia asupra faptului că un PC pe care să puteţi juca Watch Dogs în Ultra, cu detalii grafice duse la maxim, doar pentru a trăi o experienţă similară cu cea oferită de o consolă next gen, costă mult mai mult decât respectiva consolă.

ign.com/videos/watch-dogs-next-gen-vs-current-gen-graphics-comparison

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele