Ai piratat cumva Watch Dogs? Probabil minezi Bitcoin pentru altcineva

Ai piratat cumva Watch Dogs? Probabil minezi Bitcoin pentru altcineva

Pirateria nu este tocmai metoda cea mai bună de a obține un titlu nou, cum este de exemplu Watch Dogs. Există multe riscuri legate de această metodă de a obține un joc.

Watch Dogs Bitcoin

Unul dintre aceste riscuri este ca pachetul pe care l-ai downloadat, în cazul de față ISO-ul pentru jocul Watch Dogs, să vină cu un program de minat Bitcoins. Desigur, veniturile obținute ajung la cel care a făcut pachetul de download și a inclus script-ul pentru minat în cadrul acestuia. Există mai multe riscuri în cazul download-ului de jocuri și alte programe cu ajutorul torrentelor. În primul rând, există implicațiile legale, ale căror repercusiuni țin, desigur, de țara în care vă aflați. În al doilea rând, există probabilitatea ca acele site-uri de torrente să nu fie tocmai cele mai sigure din punct de vedere securitate.

De multe ori, pachetele de download conțin și ele diverși troieni, viruși sau alte tipuri de script-uri, cum este cel menționat mai devreme, care va folosi puterea plăcii grafice pentru a mina Bitcoins.

Au început să apară destul de multe sesizări legate de acest pachet de download pentru Watch Dogs, multe dintre ele originând desigur de pe Pirate Bay, care menționează faptul că jocul din pachet este perfect funcțional însă vine cu o serie de fișiere printre care și un winlogin.exe, un fișier similar cu winlogon.exe, un serviciu original Windows.

Situația nu duce lipsă de ironie, totuși, și cu siguranță nimeni nu va duce o luptă legală împotriva celui care a uploadat pachetul, însă este o demonstrație foarte bună cum pirateria este deseori un joc de noroc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: