Commute-Case este o geantă şi un mijloc de deplasare autonom [+VIDEO]

, 19 Mar, 17:40

Deşi nu am văzut prima oară un mijloc de transport ce poate fi , Commute-Case este cu siguranţă original.

COMMUTE-CASE green energy motors corp

Imaginea de mai sus sintetizează cel mai bine funcţionalitatea unui nou produs cu numele Commutate-Case. Preţul exorbitant trădează faptul că nu vorbim despre şi nici despre o trotinetă clasică. Acesta este un mijloc de transport autonom cu motor electric. Are o greutate de 12,25 kilograme, poate să meargă o distanţă până la 40 de kilometri la o singură încărcare şi suportă să care un maxim de 120 de kilograme. Viteza maximă pe care o poate atinge este 20 de kilometri la ora.

Acest aparat este realizat de Green Energy Motors şi, deşi are un preţ de 6000 de dolari pe site-ul companiei, pentru o perioadă de timp necunoscută, un Commute-Case poate fi cumpărat cu 50% din bani, 3000 de dolari. În condiţiile în care motorul  în cauză este atât un trooller, o trotinetă o arte rapidă  şi o geantă de voiaj, preţul nu mi se pare atât de exagerat. Este rezistent la apă şi, la prima vedere, nu vom afla foarte multe lucruri despre această geantă multifuncţională decât după ce am luat-o în mână.

Pentru mai multe detalii tehnice referitoare la produs sau, pentru o eventuală achiziţie, puteţi în orice moment să intraţi pe site-ul producătorului pentru o jucărie originală. Are undeva ascuns până şi un suport de pahare, iar smartphone-ul de zi cu zi beneficiează de un dock dedicat.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail