Belkin la final de maraton! Castiga-ti geanta de laptop!

Belkin la final de maraton! Castiga-ti geanta de laptop!

Am ajuns si la ultima dintre cele 3 saptamni de concurs Playtech.ro si Belkin… Am avut pana cum doi castigatori, unul pentru un Play Max, al doilea pentru un Laptop Cooling Hub. Acum sa vedem cine completeaza lista. Succes! 🙂


Saptamana 3

Belkin Dash Messenger 16", Dash Messenger 16", Belkin Dash MessengerRamanem in sfera accesoriilor pentru portabile, cu o minunata geanta de laptop, eleganta, practica.

Geanta Dash Messenger 16” are 5 compartimente externe de stocare, buzunar Velcro cu acces uşor, mai multe compartimente interne pentru organizare, compartiment lateral extensibil de stocare si buzunar lateral pentru sticla de apa. Bineinteles, este realizata din materiale impermeabile pentru cea mai buna protectie impotriva intemperiilor.

Playtech.ro si Belkin ofera 1 geanta Dash Messenger 16”.

Tot ce aveti de facut este sa raspundeti corect la intrebare. De asemenea, va sfatuiesc sa va inscrieti o singura data la concurs, pentru a nu fi descalificati. Succes!

Concursul se desfasoara in perioada 27 iunie – 3 iulie.


Atentie, participantii care se inscriu de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi contactati prin telefon si email pentru ridicarea premiului. Premiile vor fi ridicate pe baza buletinului de identitate, conform numelui inscris in concurs.

In cazul in care castigatorul refuza premiul, din diferite motive, sau nu raspunde la email in decurs de 3 zile, premiile sunt repartizate, tot prin tragere la sorti, altor cititori inscrisi in concurs. Premiile nu pot fi substituite de echivalentul lor in bani.


Intrebarea concursului:

Ce apreciati cel mai mult la o geanta de laptop?PERIOADA DE ÎNSCRIERE A LUAT SFÂRŞIT
Castigatorul concursului Belkin geanta de laptop Dash Messenger 16” este Brisan Viorel-Paul, din Bucuresti.

Desemnarea a fost facuta de catre echipa Playtech.ro, prin tragere la sorti, pe baza raspunsurilor corecte.

Multumim tuturor celor care ati participat si va uram succes la urmatoarele concursuri!


Citește și: