Cine rezistă cel mai mult? Ultimul raport Pornhub ne arată durata medie a vizitelor în funcție de țară

, 11 Dec, 15:00

Pornhub ne-a obișnuit deja cu rapoarte interesante legate de obișnuințele utilizatorilor săi, iar ultimul ne arată durata medie a unei vizite în toate țările. Cine credeți ca a câștigat?

pornhub

Nu cred că foarte multe lucruri negative pot fi spuse despre strategia de publicitate a celor de la Pornhub din ultimul timp. De la copacii plantați pentru fiecare 100 de materiale video urmărite, la posterele extrem de amuzante care au circulat în mediul public la un moment dat, Pornhub a primit extrem de multă atenție în ultimul timp și a reușit să se remarce, în opinia unora, mai mult decât orice alt site din categoria respectivă. Ultimul studiu realizat de Pornhub în colaborare cu Gizmodo ne prezintă duratele medii pe țări ale vizitelor pe site..

collage pornhub

Conform acestui studiu, locul unde o vizită medie pe Pornhub durează cel mai mult este Sahara Occidentală, un teritoriu cu un statut complicat din punct de vedere politic, dar care a fost tratat ca o țară independentă în situația de față. În top se mai găsesc țări precum China, Madagascar, Niger, Nepal sau Botswana.

România are o medie de 7 minute și 4 secunde pe sesiune, fiind în aceeași categorie cu Europa Centrală. Vestul și nordul Europei o duc mult mai bine, Franța, Anglia, Suedia și Norvegia având fiecare câte o medie de peste 9 minute. Întreg studiul este disponibil pe o pagina specială de pe Pornhub alături de o hartă interactivă. Dacă din întâmplare harta nu funcționează, încercați să o deschideți într-o fereastră incognito.

pornhub stuff 1

 

FOTO Gizmodo

 

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail