Cinci jocuri de Android pe care să le încerci acum

Cinci jocuri de Android pe care să le încerci acum

Este weekend, afară e urât, așa că de ce nu ai începe o sesiune de gaming pe telefon sau tableta cu Android? Iată câteva jocuri pe care să le încerci.

jocuri de android

Android este cea mai mare platformă mobilă și are câteva aplicații foarte bune. Am ales însă pentru astăzi doar cinci jocuri dintre cele pe care le poți încerca, unele sunt foarte cunoscute, altele mai mult sunt știute printre fanii genului respectiv.

Andry Birds Transformers este un nou titlu pentru franciza de mare succes a companiei Rovio. De data asta se ajunge la o luptă între Deceptihogs și Autobirds pentru a recupera EggBots. Practic, cele două universuri s-au contopit și avem câteva jocuri de cuvinte destul de inspirate. Dacă ți-a plăcut vreodată Angry Birds, n-ar trebui să îl ratezi pe acesta, e o schimbare de decor bine venită. Este în Play Store aici.

Contract Killer: Sniper o să îți aducă aminte de câteva jocuri în care puteai să fii lunetist. Mă gândesc, spre exemplu, la Counter-Strike sau Delta Force și chiar Call of Duty. În acest joc gratuit ești doar lunetist și îți alegi oamenii cu care închei servicii de lichidare. Sunt circa 250 de misiuni și campanii. Jocul este în Play Store aici.

The Wolf Among Us este interesant atât prin grafică, aduce aminte de benzile desenate ale anilor ’20, cât și prin acțiune. Este structurat în cinci părți, primul episod este gratuit și totul se învârte în jurul orașului în care se petrec crime destul de brutale cât să fie nevoie de un om capabil să le rezolve. Povestea jocului este afectată atât de ceea ce faci, cât și de momentul la care faci. Jocul este în Play Store aici.

Rival Stars Basketball este un joc despre, nu ar fi prea greu de ghici, baschet. Pui în aceeași echipă vedete, atleți gata să îți câștige jocul și îi trimiți să reușească pentru tine. Participi în turnee, câștigi bani și trofee, execuți lovituri libere și driblezi adversarii pentru a fi cel mai bun. Pe scurt, un joc cu și despre baschet. Jocul este în Play Store aici.

Star Wars: Galactic Defense cu siguranță îi va cuceri pe fanii seriei de filme. Sunt peste 100 de scene diferite în care te poți lupta, toate inspirate din universul Star Wars, îți alegi una dintre părți și începi să te faci remarcat. Ai grijă când alegi personajul, deorece fiecare are aptitudinile sale și minusurile sale. Jocul este în Play Store aici.

 

Citește și: