Google lansează un ghid foarte util pentru dezvoltatorii de aplicații Android

Google lansează un ghid foarte util pentru dezvoltatorii de aplicații Android

Dezvoltarea de aplicații pentru Android și iOS pare să fie un business destul de profitabil și pe bună dreptate.

Google-Android-Developer

La urma urmei dacă ai reușit să creezi un joc precum Candy Crush sau Flappy Bird cu siguranță nu va trebui să îți faci griji financiare tot restul vieții. Există multe locații în care cei interesați de dezvoltarea de aplicații pentru dispozitivele mobile pentru Android sau iOS pot învăța elementele de bază însă și Google s-a gândit că ar fi util să lanseze un ghid oficial pentru această activitate. Trebuie menționat faptul că acest ghid nu se axează pe procesul de codare și nu vă învață limbajele de programare.

Ghidul va ajuta dezvoltatorii și îi va îndruma cum să publice aplicațiile dezvoltate de ei pe Google Play, cum să creeze aplicații de calitate și să înțeleagă politicile și îndrumările companiei. Acesta oferă și sfaturi despre cum poți atrage un public interesat și să îți păstrezi acest public, cum să monetizezi aplicațiile și să le faci mai accesibile și mai atractive.

PDF-ul este gratuit și poate fi downloadat de aici. Acesta conține 80 de pagini și veți putea trece în revistă cele mai importante aspecte ale acestuia în foarte scurt timp.