Chinezii de la Huawei vor lansa telefonul cu cea mai bună cameră foto a lor

Chinezii de la Huawei vor lansa telefonul cu cea mai bună cameră foto a lor

Viitorul telefon al chinezilor de la Huawei s-ar putea numi Honor 6 Plus și va fi lansat la mijlocul lunii viitoare, anunțând în același timp și o posibilă schimbare a politicii de preț.

huawei honor 6 cover

Fără îndoială, principala caracteristică a celor mai importante telefoane chinezești a fost raportul calitate/preț al acestora. Noul telefon de la Huawei ar putea schimba totul. Până acum se credea că acesta se va numi Huawei Honor 6X, dar ultimele zvonuri indică faptul că Huawei ar fi ales denumirea (neoriginală) 6 Plus. De ce spunem că acesta ar putea schimba totul? Conform celor de la GSMarena, prețul telefonului ar putea fi de aproximativ 536 de dolari sau 431 de euro. Acesta este cu mult peste ceea ce ne-am fi așteptat de la Huawei, chinezii urmând probabil să promoveze produsul drept unul premium.

Sunt câteva zvonuri foarte interesante în legătură cu acest viitor telefon Huawei. Unul dintre ele se referă la procesor. Aparent acesta va fi un model octa-core cu frecvențe încă nespecificate produs chiar de Huawei denumit  HiSilicon Kirin 925. Alt zvon se referă la rezoluția ecranului care ar putea fi de 1.800 x 1.080 pixeli, deși acest lucru pare greu de crezut. Lista specificațiilor va fi completată de 3GB RAM și 2 camere foto de 8 megapixeli de spate.

Telefonul nu va avea preinstalat Android 5.0 Lollipop, chinezii alegând în cazul de față KitKat. Toate acestea rămân însă zvonuri, iar până la data lansării se mai pot schimba foarte multe. Să sperăm că și prețul este unul dintre lucrurile care se vor schimba în bine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: