CES 2015: Samsung va lansa un ultrabook cu autonomie de 12 ore

, 31 Dec, 15:36

Cei de la Samsung pregătesc o serie de lansări impresionante pentru CES 2015. Printre acestea se numără și un nou ultrabook cu o autonomie impresionantă.

samsung-ultrabook-1

Poate că Samsung a ieșit în evidență, în ultimii ani, prin tabletele și smartphone-urile de top, însă s-ar părea că sud-coreenii vor să readucă în actualitate și gama de ultrabook-uri.

Cu o săptămână înainte de târgul de tehnologie CES 2015, Samsung a prezentat ultrabook-ul Samsung Series 9 Edition. Acesta are un display cu diagonală de 12,2 inch și rezoluție 2560×1600 și este ”motorizat” de un procesor Intel Core M și de 2GB memorie RAM. Spațiul de stocare este de tip SSD și este de 256GB, însă partea cea mai impresionantă este autonomia.

Astfel, mulțumită funcției Ultra Power Saving Mode – găsită și pe smartphone-urile Samsung Galaxy S5 și Samsung Galaxy Note 4 – ultrabook-ul ar trebui să reziste aproximativ 12 ore fără încărcător.

Și designul merită trebuie menționat. Aspectul este foarte plăcut și premium, în ciuda faptului că ”învelișul” este fabricat din plastic. Mulțumită materialelor folosite, Samsung Series 9 Edition Ultrabook chiar merită titlul de laptop ultraportabil, cântărind numai 950 grame.

samsung-ultrabook-2

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Procesorul si memoria sint foarte slabe. Exista asa ceva cu i5 sau i7 si 8M RAM si autonomia e aproape aceeasi (11h). Plus ca poate face mult mai multe si mult mai repede. Ideea nu e neaparat autonomia, ci autonomia in functie de performante. Ca si cum ai avea o masina care consuma 1 l/100km, dar ar un CP si nu poate urca orice deal: la ce bun sa ai o asemenea autonomie?

Autonomia este destul de tare si ofera portabilitate,asta e ideea la un laptop

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail