CES 2015: Samsung va lansa un ultrabook cu autonomie de 12 ore

CES 2015: Samsung va lansa un ultrabook cu autonomie de 12 ore

Cei de la Samsung pregătesc o serie de lansări impresionante pentru CES 2015. Printre acestea se numără și un nou ultrabook cu o autonomie impresionantă.

samsung-ultrabook-1

Poate că Samsung a ieșit în evidență, în ultimii ani, prin tabletele și smartphone-urile de top, însă s-ar părea că sud-coreenii vor să readucă în actualitate și gama de ultrabook-uri.

Cu o săptămână înainte de târgul de tehnologie CES 2015, Samsung a prezentat ultrabook-ul Samsung Series 9 Edition. Acesta are un display cu diagonală de 12,2 inch și rezoluție 2560×1600 și este ”motorizat” de un procesor Intel Core M și de 2GB memorie RAM. Spațiul de stocare este de tip SSD și este de 256GB, însă partea cea mai impresionantă este autonomia.

Astfel, mulțumită funcției Ultra Power Saving Mode – găsită și pe smartphone-urile Samsung Galaxy S5 și Samsung Galaxy Note 4 – ultrabook-ul ar trebui să reziste aproximativ 12 ore fără încărcător.

Și designul merită trebuie menționat. Aspectul este foarte plăcut și premium, în ciuda faptului că ”învelișul” este fabricat din plastic. Mulțumită materialelor folosite, Samsung Series 9 Edition Ultrabook chiar merită titlul de laptop ultraportabil, cântărind numai 950 grame.

samsung-ultrabook-2

Citește și:
Etichete: