Mophie te ajuta sa-ti incarci smartphone-ul de la chei

Mophie te ajuta sa-ti incarci smartphone-ul de la chei

Pentru ca niciodata nu ai suficient de mult curent in noul tau smartphone care face de toate, Mophie a decis sa vina cu o solutie compacta si accesibila.

Mophie Juice Pack Micro

Cu toate ca ne-au obisnuit cu carcase, mai mult decat altceva, cei de la Mophie au decis ca e timpul sa ne impresionezie si cu gadgeturi un pic mai utile si foarte portabile. Juice Pack Reserve si Juice Pack Reserve Micro sunt doua baterii portabile sub forma de breloc dedicate atat smartphone-urilor cu incarcator Micro-USB cat si iDevice-urilor cu dock clasic 30-pin.

Mophie Juice Pack Reserve Micro are o autonomie de 1000 mAh si un pret in SUA de 40 dolari. Mophie Juice Pack Reserve are o autonomie mai mica cu 30%, de doar 700 mAh, in schimb are si un pret mai mic: 35 dolari. Avantajul major al acestor gadgeturi fata de alte accesorii similare sta in faptul ca integreaza cablurile in carcasa. Atat USB-ul pentru incarcarea de la un PC sau priza, cat si micro-USB-ul sau dock-ul de 30 pini pot fi scoase din carcasa si ascunse inapoi cu usurinta. Nu stim inca daca vom vedea aceste accesorii si in Romania prea curand insa nu ar trebui sa dureze mult.

Mophie Juice Pack Reserve 1

Citește și: