13 feb. 2014 | 15:15

Cele mai rapide carduri SD sunt create de SanDisk

ACTUALITATE
Cele mai rapide carduri SD sunt create de SanDisk

În lupta după comparative absolute în materialele de marketing, SanDisk a creat din clasele SDHC şi SDXC.

sandisk-extreme-pro-64gb cel mai rapid sd

Experienţa ne-a demonstrat că oamenii îţi doresc cel mai rapid, cel mai mic, cel mai subţire, cel mai luminos, cel mai dotat gadget, indiferent din ce categorie face parte. Pentru că acelaşi principiu este valabil şi în cazul cardurilor de memorie, cei de la se mândresc cu titlul de creator al celor mai rapide carduri SD la ora actuală. Având în vedere că sunt omniprezente în aparate foto şi camere video, era doar o chestiune de timp până când tehnologie din aceste medii de stocare va evolua pentru a face faţă cum se cuvine asaltului de informaţie pe care îl aruncăm către ele.

Pentru a obţine acest titlu, SanDisk a anunţat zilele trecute noile carduri SD Extrem Pro SDHC/SDXC UHS-II.  Acesta va fi modelul de vârf al americanilor şi printre abilităţile sale nemaiîntâlnite se numără abilitatea de a depăşi specificaţiile de viteză menţionate în cel mai nou standard UHS Speed Class (U3). Așadar, aveţi o rată de scriere constantă de până la 250 MB/s, perfectă pentru conţinut video 4K profesional cu bitrate mare. De asemenea, astfel de carduri ar trebui să fie foarte utile pentru aparatele foto full frame de înaltă rezoluţie care capturează imagini RAW spectaculoase în rafală.

Noile carduri SD SanDisk Extreme Pro SDHC/SDXC UHS-II vor fi livrate începând cu luna aprilie a acestui an, cu capacităţi de la 16 până la 64GB. Prețul va porni de la 120 dolari și va ajunge până la 300 dolari. Cu alte cuvinte, cei care au nevoie de aşa ceva se vor bucura.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele