SanDisk introduce seria de produse de stocare wireless „Connect”

SanDisk introduce seria de produse de stocare wireless Connect

SanDisk introduce doua noi dispozitive pentru stocare si sharing de continut care nu au nevoie de cabluri.

SanDisk-Connect-Wireless-Media-Drive

Saptamana aceasta, SanDisk a anuntat doua dispozitive pentru stocare si sharing de continut care au nevoie doar de o conexiune wireless pentru transferul de informatii. Connect Wireless Flash Drive si Connect Wireless Media Drive sunt, dupa cum sugereaza si numele, un stick USB si un HDD extern, ambele dotate cu un modul wireless pentru conectare si transfer. Stick-ul USB va fi disponibil undeva in luna august, iar  HDD-ul abia dupa luna septembrie a acestui an.

SanDisk raporteaza ca stick-ul lor este cel mai mic dispozitiv USB cu wireless, ce permite utilizatorilor sa isi conecteze smartphone-ul sau laptopul pentru a accesa/stoca fisiere fara a mai fi nevoie de un adaptor USB OTG. Stick-ul suporta pana la opt conexiuni simultane si poate face streaming de fisiere video pe trei dintre ele. Acumulatorul rezista la aproximativ patru ore de streaming continuu la o singura incarcare.

Pentru laptop conexiunea este destul de simpla, fisierele fiind disponibile in explorer, pentru smartphone sau tableta exista aplicatii dedicate de iOS si Android, numite SanDisk Wireless FlashDrive App. Acesta va avea capacitati de 16 si 32 GB cu preturi de 50 si respectiv 60 dolari.

Unitatea este destinata celor care isi petrec o mare parte din timp pe drum si au nevoie de un mediu de stocare usor de accesat. Acesta detine si el un acces point propriu, si chiar si un slot pentru carduri SD pentru a copia pozele de pe camera foto. Unitatea este construita din aluminiu si ofera pana la 8 ore de streaming continuu per incarcare.

Disponibilitatea va fi in capacitati de 32 si 64 GB, la aproximativ 80 si respectiv 100 dolari. Se pare ca totusi vorbim de stocare flash si nu de un HDD obisnuit, slotul SD fiind o aditie destul de buna ce poate creste semnificativ capacitatea acestuia.

SanDisk-Connect-Wireless-Flash-Drive

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: