25 oct. 2014 | 14:29

Cele mai bune jocuri pentru tabletă cu Android 4.2

FEATURE
Cele mai bune jocuri pentru tabletă cu Android 4.2

Cele mai bune jocuri pentru o tabletă cu Android 4.2 sunt mai accesibile decât ați crede, iar foarte multe dintre ele pot fi descărcate gratuit.

Top Tablete ieftine 2014

Google Play Store a depășit de curând cifra de un milion de aplicații, iar multe dintre acestea sunt jocuri optimizate pentru tabletă. De multe ori se poate dovedi foarte greu să alegi între toate variantele pe care le ai la dispoziție.

Ne-am hotărât astfel să vă oferim o listă cu cele pe care le considerăm a fi cele mai bune jocuri pentru tabletă cu Android 4.2 la momentul acesta. Am luat în considerare atât gameplay-ul cât și grafica iar majoritatea acestora sunt gratis sau au o variantă gratuită pe Google Play.

Cele mai bune jocuri pentru tabletă Android 4.2 – Real Racing 3

Real Racing este unul dintre jocurile cu cea mai bună grafică pentru Android. Jocul poate fi rulat și pe dispozitive mai puțin performante însă nu vă veți bucura de aceeași calitate a imaginii. Totuși Real Racing impresionează și prin gameplay și detaliu, dându-vă posibilitatea de a modifica mașinile după propriul gust. Unde mai trecem și faptul că este gratuit?

collage rr

Cele mai bune jocuri pentru tabletă Android 4.2 – Dead Trigger 2

Trailer-ul jocului începe foarte frumos cu un om care aparent se bucură de vremea frumoasă de afară. După aceea imediat realizăm că este aproape înconjurat de zombie și trebuie să lupte pentru supraviețuire. Dead Trigger vă va purta astfel peste tot în lume, de la îndepărtata Siberie până în sudul Australiei, pentru a elimina creaturile ce au pus stăpânire pe planetă. Dead Trigger 2 se bucură de o grafică frumoasă și poate fi descărcat gratuit de pe Play Store.

collage dt

Cele mai bune jocuri pentru tabletă Android 4.2 – Vector

Big Brother te urmărește. Și de data asta este permanent pe urmele tale. Într-o lume totalitară în care drepturile de bază au fost înlăturate, personajul tău reușește să scape și trebuie să se folosescă de toate tehnicile lui de parcour pentru a nu fi ajuns din urmă. Vector are 20 de nivele în versiunea de bază gratis și 40 în versiunea Deluxe.

collage vector

Cele mai bune jocuri pentru tabletă Android 4.2 – Anomaly 2

Anomaly 2 este o un mare pas înainte față de primul joc Anomaly și continuă povestea acestuia. După întâmplările din primul joc extratereștrii au reușit să captureze planeta, iar acum oamenii au fost aproape distruși complet. Poți alege să joci cu oamenii și să asiguri existența rasei noastre, sau poți alege să joci cu extratereștrii și să elimini ultimele rămășițe ale umanității. Jocul are și un nou mod multiplayer Tower Offense versus Tower defense și costă 16 lei pe Play Store.

collage anomaly

Cele mai bune jocuri pentru tabletă Android 4.2 – FIFA 14

Mulți dintre voi care ați jucat FIFA 14 pe un dispozitiv mobil știți deja că jocul poate fi uneori pe cât de entuziasmant, pe atât de frustrant. Graficii foarte bune și gameplay-ului complex i se adaugă din păcate niște bug-uri iritante care nu ar trebui să se găsească într-un astfel de joc. Cu toate acestea FIFA 14 rămâne cel mai bun simulator de fotbal pe care îl puteți juca pe mobil acum. Varianta de bază este gratuită pe Play Store, iar dacă vreți să deblocați modurile pentru turneu, carieră și meciuri amicale va trebui să plătiți în jur de 20 de lei.

collage fifa

Cele mai bune jocuri pentru tabletă Android 4.2 – Angry Birds Star Wars

Păsările rebele trebuie să se lupte pentru libertate cu porcii imperiali și toate trupele acestora. Faimoșii stormtrooperi sunt înlocuiți de data aceasta de Pigtrooperi. Va trebui să vă folosiți de săbii laser, pistoale și Forță pentru a putea într-un final să îl întâlniți pe Darth Vader și să îl învingeți. Angry Birds Star Wars este gratuit pe Google Play.

collage ab

 

Cele mai bune jocuri pentru tabletă Android 4.2 – Flow Free

Flow Free este exact ceea ce ar trebui să fie un joc de puzzle. Este simplu de înțeles, poate fi jucat aproape pe orice dispozitiv, este gratuit și captivant. Scopul jocului este să uniți punctele de aceeași culoare fără ca liniile pe care le formați să se intersecteze. În același timp, aceste linii trebuie să ocupe întreaga suprafață de joc. Descarcă Flow Free de pe Google Play Store

collage ff

Cele mai bune jocuri pentru tabletă Android 4.2 – Badland

Câștigător a numeroase premii, Badland este un joc în stilul Flappy Bird dar cu o grafică mult superioară. Trebuie să deplasați creatura pe care o controlați în timp ce imaginea se mișcă spre dreapta. Dacă rămâneți în urmă și personajul iese din ecran, ați pierdut. Dacă faptul că este gratuit nu vă convinge să îl descărcați, atunci măcar grafica de excepție ar trebui să vă împingă să faceți acest pas.

collage badland

Dacă ai nevoie de o tabletă, avem noi câteva recomandări. Sau mai avem și această listă cu tablete cu Android bune de cumpărat.