Cea mai mare colecţie de jocuri din lume este pusă la vânzare

Cea mai mare colecţie de jocuri din lume este pusă la vânzare

Certificată de Cartea Recordurilor Guiness, de jocuri deţinută de o persoană poate fi cumpărată online.

Cartea Recordurilor Colectie jocuri de vanzare licitatie

A muncit mult să o adune. Michael Thomasson a petrecut peste 25 de ani pentru a strânge o colecţie de jocuri demnă de . În urmă cu ceva timp, când a primit diploma celor de la Guiness, aceasta totaliza 10.607 titluri unice, în timp ce la data vânzării valoarea exactă a depăşit 11.000.

Pentru că pe lângă titlul de colecţionar avid, Thomasson este şi un gamer pasionat, majoritatea jocurilor sale au fost desfăcute, dar, în acelaşi timp, mai mult de un sfert dintre ele sunt încă în ţiplă, neatinse. Pentru cei care ţin la astfel de detalii, acesta este un motiv de bucurie. Indiferent dacă au fost sau nu desfăcute, toate jocurile sunt originale şi vor fi livrate în cutia lor originală, împreună cu manualul aferent. În plus, în pachet este inclus şi certificatul primit de la oficialii Cărţii Recordurilor, având în vedere că posibilul cumpărător va deveni subit cel mai mare colecţionar de jocuri din lume.

,,Deşi nu-mi doresc să mă despart de aceste jocuri, am responsabilităţi faţă de familie şi această acţiune mă va ajuta să le satisfac.” Motivul vânzării, cum era de aşteptat, constă în probleme financiare, după spusele colecţionarului.

La momentul redactării acestui material, licitaţia de pe Game Gavel a ajuns la la suma de  50.000 de dolari, deşi este foarte probabil să mai crească destul de mult în următoarele 10 zile. Cu un pic de promovare nu este exclus să ajungă la jumătate de milion de dolari sau chiar mai mult.

Guiness Cartea Recordurilor Colectie jocuri de vanzare licitatie