Cât timp WhatsApp a fost la pământ, Telegram a câştigat foarte mulţi utilizatori

, 25 Feb, 11:50

Pentru că internauţii nu pot să reziste fără mesagerie instant, pe de peste weekend cei mai mulţi au migrat la Telegram.

telegram alternativa whatsapp

Afinitatea utilizatorilor la o platformă este atât de rezistentă pe cât respectivul serviciu reuşeşte să fie online. Având în vedere că în seara de sâmbătă am documentat căderea globală a serviciului pentru câteva ore, consecinţele acelei situaţii erau inevitabile şi nu se remediau printr-o scuză din partea CEO-ului WhatsApp, care nu a întârziat prea mult.

Dacă evenimente precum căderea din acest weekend se mai întâmplă, WhatsApp riscă foarte multe. În primul rând, vom revedea migraţii majore către alte platforme, cum de altfel s-a întâmplat  zilele trecute cu Telegram. Axat pe în special pe securitatea datelor transmise şi pe intimitatea informaţiilor utilizatorilor, Telegram a sesizat sămbătă seară e explozie a numărului de înscrieri. La un moment dat, astăzi, respectiva aplicaţie a ajuns pe locul pe locul al cincilea global în top aplicaţiilor din App Store. Pe parcursul nefuncționării WhatsApp, de aproximativ trei ore, ce a avut loc sâmbătă seara, aproximativ 4,95 milioane de oameni s-au ălăturat noului program de mesagerie.

Cum era de aşteptat, datorită fluxului imens de utilizatori noi, aproximativ 100 pe secundă, stabilitatea Telegram a fost de asemenea afectată zilele trecute. Nu a durat însă prea mult până când Telegram era din nou online, atât pe Google Play, cât şi Apple AppStore.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Cred ca, de fapt, motivul real pentru renuntarea la WhatsApp este preluarea ei de catre Facebook si nu este decat inceputul. Mai vorbim peste cateva luni…

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail