Cât timp WhatsApp a fost la pământ, Telegram a câştigat foarte mulţi utilizatori

, 25 Feb, 11:50

Pentru că internauţii nu pot să reziste fără mesagerie instant, pe de peste weekend cei mai mulţi au migrat la Telegram.

telegram alternativa whatsapp

Afinitatea utilizatorilor la o platformă este atât de rezistentă pe cât respectivul serviciu reuşeşte să fie online. Având în vedere că în seara de sâmbătă am documentat căderea globală a serviciului pentru câteva ore, consecinţele acelei situaţii erau inevitabile şi nu se remediau printr-o scuză din partea CEO-ului WhatsApp, care nu a întârziat prea mult.

Dacă evenimente precum căderea din acest weekend se mai întâmplă, WhatsApp riscă foarte multe. În primul rând, vom revedea migraţii majore către alte platforme, cum de altfel s-a întâmplat  zilele trecute cu Telegram. Axat pe în special pe securitatea datelor transmise şi pe intimitatea informaţiilor utilizatorilor, Telegram a sesizat sămbătă seară e explozie a numărului de înscrieri. La un moment dat, astăzi, respectiva aplicaţie a ajuns pe locul pe locul al cincilea global în top aplicaţiilor din App Store. Pe parcursul nefuncționării WhatsApp, de aproximativ trei ore, ce a avut loc sâmbătă seara, aproximativ 4,95 milioane de oameni s-au ălăturat noului program de mesagerie.

Cum era de aşteptat, datorită fluxului imens de utilizatori noi, aproximativ 100 pe secundă, stabilitatea Telegram a fost de asemenea afectată zilele trecute. Nu a durat însă prea mult până când Telegram era din nou online, atât pe Google Play, cât şi Apple AppStore.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail