A picat WhatsApp. Oare are legătură cu Facebook?

, 23 Feb, 00:10

Mulţi s-au întrebat, în ce mod va fi afectată funcţionalitatea WhatsApp după achiziţia de către Facebook? Răspunsul l-au primit în această seară.

Whatsapp cumparat de facebook

Încercând să trimit un mesaj pe WhatsApp în această seara am sesizat că în partea de sus a ferestrei de conversaţie am fost întâmpinat de mesajul ,,În curs de conectare.” Deşi primul impuls a fost să cred că problema este doar la nivel local, eventual doar în România, câteva momente pe Twitter au demonstrat că nu este deloc aşa. Cele câteva meme-uri de mai jos reprezintă o mostră infimă din numărul imens al celor care au simţit nevoia să-şi descarce frustrările într-un mod creativ vizavi de această problemă propagată la nivel global.

Este incredibil. Nu a trecut nici o săptămână de la achiziţia WhatsApp de către Facebook, pentru o sumă fabuloasă şi unul dintre cele mai importante servicii de mesagerie instant la ora actuală a devenit subit nefuncţional. La momentul redactării acestui text, problema nu s-a remediat şi au trecut deja câteva ore.

Cel mai probabil, evenimentul a fost cauzat de un flux sporit de utilizatori care au decis să migreze către WhatsApp de la celelalte aplicaţii cu o funcţionalitate aproape identică. Paradoxul acestui eveniment este că, cele aproximativ 19 miliarde de dolari, plătiţi în numerar şi acţiuni, ar trebui, măcar parţial, să se reflecte într-o infrastructură mult mai puternică care să prevină aceste căderi.

whatsapp-vacationdown

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail