Cât de rezistent este ecranul pe bază de safir de pe smartphone-ul Kyocera?

, 19 Aug, 14:00

Unul dintre cele mai populare cuvinte în lumea tehnologiei anul acesta este safirul. Ecranele fabricate din cristal safir vor fi vedeta următoarei generaţii de smartphone-uri. Apple pregăteşte un asemenea smartphone, dar până atunci, japonezii de la Kyocera au lansat unul pe piaţa din Statele Unite.

nexusae0_kyocera-brigadier-tough

Kyocera Brigadier e primul smartphone de anul acesta care are ecran din safir şi se laudă că rezistă în medii unde numai Bear Grylls ar funcţiona. Telefonul nu e făcut pentru afacerişti, ci pentru aventurieri, fiind rezistent la apă şi la praf.

Cei de la Pocket Now l-au supus unor teste, în care l-au zgâriat cu un cuţit, l-au dat prin pietre şi prin apă de râu.

Kyocera Brigadier are un ecran de 4,5 inci, cu rezoluție 720p (HD), o cameră de 8 megapixeli și o cameră frontală de 2 megapixeli. Procesorul este un quad-core la 1,4 Ghz, memoria RAM va fi de 2 GB, iar capacitatea de stocare de 16 GB, potrivit Pocket Now.

Telefonul va putea fi scăpat în apă timp de jumătate de oră și va funcționa în continuare. Terminalul a fost lansat la operatorul american Verizon.

Puteţi vedea cât de bine rezistă un smartphone cu ecran din safir în imaginile de mai jos.

Playtech.ro a scris acum o săptămână despre testele pe care le-au făcut cei de la Kyocera cu smartphone-ul lor. Puteți vedea mai jos videoclipul realizat de ei. 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail