Star Wars ar putea avea o nouă ecranizare sub forma unui film realizat de Pixar

Star Wars ar putea avea o nouă ecranizare sub forma unui film realizat de Pixar

În ultima vreme au apărut din nou zvonuri legate de franciza Star Wars, și cum aceasta ar putea beneficia de pe urma unui film de animație realizat de studiourile Pixar.

STAR WARS POSTER PIXAR

De la achiziția francizei de către studiourile Disney, probabil că multă lume s-a gândit la diverse implementări ale personajelor din Star Wars, iar un film de animație realizat de Pixar era probabil cea mai discutată idee. The Latino Review vine cu informații noi în acest sens.

”Era doar o discuție de timp până când achiziția lui Disney ar fi intrat în franciza companiei. John Lassester, Chief creative Officer pentru Pixar, lucrează și pentru Disney Animation, și aici se întrevede o oportunitate de a combina aceste două brand-uri profitabile, și a vedea dacă succesul acestora se poate multiplica exponențial. Sau asta trebuie să fie gândirea celor de la Disney pentru că am auzit că Pixar va produce propriul lor film Star Wars.”

Star Wars Pixar

Chiar dacă detaliile despre acest nou proiect Star Wars sunt foarte puține, până la o confirmare oficială acestea rămân la stadiul de zvonuri. Totuși, trebuie să existe puțin adevăr în spatele acestui zvon, și sunt sigur că interesul este foarte mare în această direcție, atât al companiei cât și al celor pasionați de această franciză. Pixar a realizat o mulțime de filme bune, și sunt sigur că viziunea acestora în această direcție nu poate fi decât una de succes.

Pixar Razboiul Stelelor Animatie

Citește și:
Etichete: