IMAX al productivității: BlackBerry își apără telefonul cu ecran pătrat, ba chiar e o inovație

IMAX al productivității: BlackBerry își apără telefonul cu ecran pătrat, ba chiar e o inovație

Dacă ar fi să creezi un telefon, cum l-ai face? Dar dacă ești Blackberry și îl creezi? Îl faci pătrat și spui că e perfect pentru spreadsheet-uri și editat documente. Așa își apără compania ultima creație.

 blackberry-passport

E clar deja pentru mai toată lumea, BlackBerry nu va fi prea curând un producător preferat de iubitorii de entertainment. Totuși, directorul John Chen a declarat că intenţionează să devină din nou atrăgător pentru mediul business şi să profite de el, are, în definitiv, o experiență destul de mare. Engadget preia articolul în care BlackBerry explică de ce Passport e o idee foarte bună, un smartphone pătrat de business.

Patru ecosisteme, cele mai bune patru telefoane

Sub titlul Breaking Design Boundaries, compania consideră, punct de vedere prezentat pe blog, că Passport aduce acea dimensiune în plus utilizatorului business pe care foarte mulți o considerau pierdută odată cu modele ca iPhone sau Galaxy S. Astfel, Passport are un ecran de 4,5 inci full HD cu raport de vizualizare 1:1, pe când iPhone 5s, HTC One (M8) sau Galaxy S5 sunt 16:9.

BlackBerry a mai avut telefoane cu ecran pătrat, dar pe vremea vechiului sistem de operare. Cu Passport, compania se laudă că afișază cu 20 de caractere mai mult, astfel că citirea documentelor sau calculul în Excel este mult mai ușor. Oferă același spațiu ca un ecran de 5 inci, dar altfel distribuit.

S-au anunţat oficial noile BlackBerry Classic şi BlackBerry Passport

„Passport este IMAX al productivității și nu trebuie să pierzi din ecran, vertical sau orizontal“, se arată în articolul canadienilor. La final, articolul are și o listă cu oameni care ar beneficia de așa ceva. Ei bine, acest Pașaport se pare că e aici să rămână. Mai avem de aflat și dacă va fi cumpărat de cineva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: