BlackBerry Passport – cum tastezi pe uriașul telefon canadian? [VIDEO]

BlackBerry Passport – cum tastezi pe uriașul telefon canadian? [VIDEO]
13:00 30.07.2014

BlackBerry a anunțat la începutul lunii două noi telefoane. Un device clasic, cu tastatură QWERTY și o fabletă de 4,5 inci, cu aspect pătrat, numită Passport. Acesta apare într-un video unde-și demonstrează câteva calități.

Blackberry-passport
FOTO – Betanews.com

În imaginile publicate de Phone Arena cu BlackBerry Passport putem vedea cum arată acest device în palmă. În primul rând, mulți cititori au fost îngrijorați de faptul că forma telefonul îl va face puțin practic. Din fericire, BlackBerry Passport nu pare atât de uriaș, iar la finalul articolului am pus și un videoclip în care se compară dimensiunea lui Passport cu alte device-uri.

Un lucru interesant este tastatura cu trei rânduri de litere. Semnele de punctuație sunt organizate pe ecranul tactil, nu după formatul tradițional BlackBerry. În plus, când navigăm pe un site, putem să facem scroll pe ecranul tactil sau să ne folosim de tastatură. Dacă mângâiem tastatura cu degetele, putem naviga prin pagina de internet.

Telefonul are un ecran de 4,5 inci, cu aspect 1:1, cu o rezoluție 1440×1440 de pixeli și densitate a pixelilor de 453 de ppi. Capacitatea de stocare e de 32 de GB, iar potrivit datelor cunoscute până acum ar avea 3 GB de RAM.

Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 800 quad-core, iar bateria are 3.450 de miliamperi, ceea ce va duce la o autonomie extinsă. Nu se cunosc date despre calitatea camerei foto.

Terminalul va fi disponibil în magazine la finalul anului, după o lansare oficială în septembrie la Londra.

loading...