Blackberry Passport cu carcasă roșie arată senzațional

Blackberry Passport cu carcasă roșie arată senzațional

Blackberry Passport este, cu siguranță, unul dintre cele mai ciudate telefoane disponibile pe piață. Acum, smartphone-ul devine mai atrăgător, mulțumită unei noi culori a carcasei.

blackberry passport

Blackberry Passport este un produs de succes, unul dintre puținele care a ieșit pe poarta companiei canadiene în ultimii ani.
Nu e de mirare că cei de la Blackberry îi oferă acestui model o importanță sporită. În urmă cu ceva timp, o versiune albă de Blackberry Passport a apărut la precomandă și am auzit și de versiunea cu carcasă roșie.

Acum au apărut și imagini cu acest model. Cei de la Crackberry au publicat o serie de fotografii de presă cu Blackberry Passport și combinația de roșu și negru arată senzațional pe designul pătrățos.

Nu se știe, deocamdată, dacă versiunea va fi disponibilă la nivel internațional. Blackberry Passport are un display pătrat de 4,5 inch cu rezoluție 1440×1440. Are la bază un procesor Snapdragon 801, tactat la 2,26Ghz și 3GB RAM. Spațiul de stocare este de 32GB, camerele foto sunt de 13, respectiv 2MP, iar bateria este de 3,450mAh.

blackberry passport

Citește și: