BenQ dezvăluie două modele de smartphone-uri cu Android

BenQ dezvăluie două modele de smartphone-uri cu Android

BenQ este un nume pe care îl asociem cu periferice pentru PC, de genul monitoarelor, proiectoare și eventual camere foto. Se pare că tendințele companiei sunt în continuă schimbare, din moment ce au anunțat două smartphone-uri cu Android.

BenQ F5 T3

BenQ F5 și T3 sunt numele celor două smartphone-uri produse de companie, și lansate momentan pentru piața tawianeză. BenQ F5 este cel mai performant dintre cele două, fiind propulsat de un procesor Qualcomm Snapdragon 400 și cu 1 GB memorie RAM. Acesta are un ecran de 5 inci și o rezoluție 720p, o cameră principală de 13 megapixeli și vine cu 8 sau 16 GB memorie de stocare. Acesta va fi disponibil în două culori, negru și alb.

Modelul T3 va fi propulsat și el de un procesor Qualcomm Snapdragon 400 cu 1 GB memorie RAM. Ecranul este însă de 5 inci și are o rezoluție qHD, 560×940 pixeli, și o cameră foto de 8 megapixeli. Pe lângă diferențele de hardware, ambele telefoane vor rula ultima versiune a sistemului de operare, Android 4.4.2 și dețin o serie de modificări ale interfeței pe care producătorul le numește Q Home.

Nu se știe încă dacă BenQ va aduce aceste smartphone-uri și pentru piața din Europa, însă având în vedere experiența lor și prezența de 10 ani în această zonă acest lucru nu ar fi exclus.

Citește și: