Beluvv Puppy te ajută să nu-ţi mai pierzi niciodată căţelul [VIDEO]

Beluvv Puppy te ajută să nu-ţi mai pierzi niciodată căţelul [VIDEO]

Beluvv, o companie renumită pentru senzori de urmărie destinaţi copiilor, a anunţat o variantă a aceleiaşi , cu numele, cum altfel, Puppy.

beluvv puppy Boo-The-Cutest-Dog-In-the-World

În trecut, Beluvv a mai realizat un gadget intitulat Guardian. Acesta era un dispozitiv pe care îl ataşai copilului tău în parc şi te asigurai că nu fuge prea departe, riscând să-l scapi din vedere. O versiune similară a aceluiaşi aparat a fost anunţată zilele trecute, cu numele Beluvv . În mod evident, aceasta este dedicată prietenilor noştri pufoşi care latră. Personal, nu cred că ar avea vreo problemă să funcţioneze în tandem şi cu pisici, dar acest detaliu contează mai puţin.

În principiu, după cum se poate observa şi în clipul de mai jos, acest dispozitiv Beluvv Puppy face o treabă foarte bună în a te ajuta să nu-ți mai pierzi niciodată căţeluşul. Prin faptul că se ascunde la gâtul animalului, sub forma unei zgarde, acesta nu poate fi cu siguranţă dat jos de prietenul vostru necuvântător şi nici nu îi creează acestuia o senzaţie suplimentară de discomfort. La capitolul funcţionalitate, Beluvv Puppy foloseşte un senzor Bluetooth Low Energy pentru a comunica cu o aplicaţie de smartphone şi, pe lângă faptul că vă afişează pe telefon distanţa la care vă aflaţi de el, vă şi avertizează auditiv când a ieşit din raza de acoperire.

În cazul în care vreţi să-i conferiţi mai multe libertate animalului vostru de companie fără a-l pune în pericol, Beluvv Puppy reprezintă cea mai fiabilă soluţie.

Citește și: